Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A miskolci Kaffka iskolával nem foglalkozik a Hatóság, hiába terjed náluk a koronavírus

Szerző: | 2020. szeptember 15., 15:50 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A miskolci Kaffka Margit Általános és Alapfokú Művészeti Iskola vezetése szokatlan nyíltsággal és elkeseredéssel ír arról az iskola honlapján, hogy hiába egyre több a fertőzött náluk, nem kapnak segítséget a minisztériumtól, illetve a hatóságoktól. A nyílt levélről – amely a honlapra kattintva külön előugró ablakban is megjelenik, hogy mindenki észrevegye – a 444 adott hírt először.

HIRDETÉS - AIP

A felhívás így kezdődik:

„Szomorú szívvel kell kimondanunk, de Intézményeinkben megjelent a KORONAVÍRUS MÁSODIK HULLÁMA! Bármilyen körültekintőnek hitt protokollt dolgoztunk ki év elején, akárhányszor fertőtlenítettünk kezeket és felületeket, nem tudjuk (tudtuk) megfékezni a „megfékezhetetlent”!”

A nyílt levél folytatásában leírják, hogy eddig összesen négy pedagódus bizonyult covid-pozitívnak, a szükséges bejelentéseket megtették, de napok óta hiába várják a kormányhivatal utasításait a további lépéseket illetően. Az első két fertőzött szeptember 7. óta nem volt az iskolában, és a pozitív tesztjeik szeptember 11-én érkeztek meg.

„Felelős vezetőként azonban tudjuk, hogy partnereink bizalma korrekt és szenzációktól mentes tájékoztatás nélkül, nem tartható fenn tovább! A Kaffkában a hétfő reggelt (2020. 09. 14.) fél nyolckor értekezlettel kezdtük és reflektáltunk a mögöttünk hagyott »hosszú és bizonytalanságban telt« hétvégére. Közben »covidos« esetszámunk két pedagógussal bővült, így 4 főre emelkedett! Megtettük a jelentési kötelezettségünket, ismételten feltettük kérdéseinket a felelős és felettes szerveknek! Most 2020. 09. 14. délelőtt 11:18 perckor is a minket érintő lépésekre várunk. Azokra, amelyek megválaszolják kérdéseinket!!!” – írják a felhívásban.

Egyelőre nem tudják, hogy lesz-e karantén, és ha igen, milyen kiterjedtségű, illetve, hogy az isteni gondviselésen kívül miben kellene bízniuk.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Kaffka Margit iskola


Kipipálják

Kipipálják

Az Alkotmánybíróság a rokkantsági ellátások kapcsán tulajdonképpen azt mondta ki, hogy van határ: Magyarország polgárai nem lehetnek teljesen kiszolgáltatva a jogalkotó kénye-kedvének.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest