HIRDETÉS
HIRDETÉS

Deutsch Tamás szerint az új Index „pusztító”

Szerző: | 2020. szeptember 16., 15:20 | Belföld

Deutsch Tamás sajtótájékoztatója a makkabi játékokról (Fotó: EMG2019)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az Indexszel kapcsolatos bejegyzést tett közzé közösségi oldalán a Fidesz európai parlamenti képviselője, Deutsch Tamás. A szabadszájú bejegyzéseiről ismert egykori ifjúsági miniszter azzal a jelzővel minősítette a nemrég kormányközelbe került portált, hogy „pusztító”.

Sőt: a politikus a bejegyzés következő mondatában a kirúgott főszerkesztő, Dull Szabolcs visszahelyezését követeli. „Come back Dull” (kb.: „Gyere vissza, Dull.”) – írta bejegyzésében az EP-képviselő.

Megvádolt jobbikos képviselő: „Deutsch kokainozására, és nem a zsidóságára utaltam” – Videóval | Magyar Hang

Antiszemitizmussal vádolták keddi parlamenti bekiabálása kapcsán Nunkovics Tibor képviselőt, aki azt mondta lapunknak, nem mondott olyat, amit később felróttak neki. Állításait az LMP frakcióvezetője is megerősítette lapunknak.

Természetesen a nyúlfarknyi poszt végén nem maradhatott el a szokásos szó sem, amellyel Deutsch Tamás rendszerint a facebookos megszólalásait zárja: „ennyi”.

A Magyar Hang kereste Deutsch Tamást, hogy megtudjuk, pontosan hogyan értette szavait, de jelezte: éppen Brüsszelben van az EP ülésén, így sajnos nem ér rá. Facebookozni mindenestre ráért a képviselő, Deutsch később egy bejegyzéséhez fűzött hozzászólásban azt írta, „viccet/tréfát/bon mot nem magyarázunk”, vagyis feltehetően mégsem hiányolja ténylegesen a régi Index stábját, viszont saját maga nyilvánítja bonmot-nak a saját posztját.

Címkék: Deutsch Tamás, Dull Szabolcs, ennyi, Fidesz, Index, média


HIRDETÉS
Első fokon nem kém

Első fokon nem kém

A kizökkent világot egy elmarasztaló jogerős ítélet tolná helyre. Máskülönben ugyanis arra kell gondolnunk, hogy egy politikai kivégzés zajlott az elmúlt években a magyar hatóságok tevékeny részvételével.

A hússzor permetezett alma esete

A hússzor permetezett alma esete

A módszer, amivel egyes óriáscégek, kétes hírű befektetők vagy politikusok próbálják elhallgattatni az ellenük fellépő civil szervezeteket, aktivistákat, tényfeltáró újságírókat.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest