Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Összekeverte a kormánymédia a neves filozófust Simicskával, akit Gyurcsánnyal hoztak hírbe

Szerző: | 2020. szeptember 16., 21:28 | Belföld

Orbán Viktor és Simicska Lajos 1999-ben. Egy évvel korábban Orbán Viktor kormánya nevezte ki Simicskát az APEH élére.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A napokban elindult új, Mészáros Lőrinc közeli, kormánybarát Pesti Tv azzal kereste meg két napja Gyurcsány Ferenc DK-elnököt, hogy valóban jól látták-e, hogy a Fidesz korábbi pártpénztárnokával, a 2015-ben, az emlékezetes „G-napon” Orbán Viktor ellen forduló Simicska Lajossal látták-e ebédelni egy budai étteremben.

HIRDETÉS - AIP

A korábbi Hír Tv-s Bohár Dániel azt szerette volna megtudni a Demokratikus Koalíció elnökétől, hogy „miről szólt ez a találkozó és miért találkozott Gyurcsány Ferenc Simicska Lajossal?”.

https://www.facebook.com/gyurcsanyf/posts/3765937986771969

Gyurcsány már a keddi Facebook-bejegyzésében is utalt rá, hogy nem volt ilyen találkozó, ám szerdai posztjában arról is fellebbentette a fátylat, hogy kivel keverhette össze a kormánypárt új televízió-csatornája a Fidesz volt pénztárnokát. Mint kiderült, a Böszörményi úton egy csendes étterem kerthelyiségében találkozott a volt miniszterelnök, de nem Simicskával, hanem az elismert vallásfilozófussal, Gábor Györggyel. Ahogy Gyurcsány Ferenc írja a találkozó részleteiről: „Rántott húst kért, előtte levest evett. Én húsleves mániás vagyok, azt kértem, utána a spagetti sok volt, hazavittem”.

Gábor György hat évvel idősebb Simicska Lajosnál, filozófus, az MTA Filozófiai Kutatóintézetének volt tudományos főmunkatársa, az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára, megannyi könyv és publicisztika szerzője.

A kormánymédiának nem ez az egyetlen hasonló fiaskója a közelmúltból. Alföldi Róbert színművész, rendező írta meg egy hete, hogy a Magyar Nemzet nevét használó napilap arról érdeklődött nála, meg tudja-e erősíteni azt az információt, hogy nemrégiben megbeszélést folytatott az SZFE ügyében Gyurcsány Ferenccel, Karácsony Gergely főpolgármesterrel, Bohos Imrével, valamint Rózsa Lászlóval.

SZFE: Hiába kérdezi a kormánymédia, nem volt egyeztetés Alföldi, Karácsony és Gyurcsány közt | Magyar Hang

Von der Leyen nem spórolt a nagyívű elképzelésekkel. Ezek mind-mind olyan célkitűzések, amelyek valóban jók és hasznosak, de az eredményes képviseletükhöz arra van szükség, hogy a tagállamok engedjenek át hatásköreikből.

– A válaszom NEM – írta akkor Alföldi, majd egy maró gúnnyal felvett „önleleplező” videót is közzétett, amelyben eljátssza, hogy az Átrium Színház pincéjében titokban találkozik Gyurcsánnyal.

https://www.facebook.com/alfoldirobert/posts/2824892274410578
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Alföldi Róbert, Átrium, Bohár Dániel, bohos imre, Demokratikus Koalíció, gábor györgy, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Mészáros Lőrinc, Pesti Tv, Rózsa László, Simicska Lajos


Gulyás Márton számonkérő széke

Gulyás Márton számonkérő széke

A Partizán szerkesztői túlságosan is meg akarnak felelni az újbaloldali woke-kultúrának, a közéleti túlérzékenység és az önmagát progresszívként meghatározó identitáspolitika követelményeinek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest