Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A nevelt lányát zaklathatta, most a templomépítést támogatja

Szerző: | 2020. szeptember 17., 13:37 | Belföld

Zaklatás. Képünk illusztráció! (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Két alapítványban is kuratóriumi tagsággal bír az a Fohsz Tivadar, aki a gyanú szerint a nevelt lányát zaklatta annak gyerekkorában. A HVG360 írta meg múlt héten, hogy a több mint tíz évvel ezelőtti molesztálássorozat ügyében máig nyomoz a rendőrség, az áldozat pedig inkább külföldön kezdett új életet.

A Blikk a bírósági nyilvántartás alapján számolt be róla, hogy a volt fideszes alpolgármester idén februárban lett a Rákoskerti Templom Alapítvány kuratóriumi tagja. Ez a civil szervezet a Mennybemenetel ökumenikus templom megépítéséért jött létre 2003-ban. A tervezés a néhai Makovecz Imre munkája, az épület 2021-re készülhet el.

HIRDETÉS - AIP

Fohsz emellett a Keresztúr nevű településeken élők közti kapcsolat erősítésével foglalkozó Keresztúriak Alapítvány kuratóriumi elnöke is. Balatonkeresztúr polgármestere viszont azt mondta a Blikknek, végül nem ők hozták létre az alapítványt, ezért a vezető is más lett. A bírósági nyilvántartásban viszont még ott szerepel Fohsz neve, megbízásai 2025-ben járnak le.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Fohsz Tivadar, Keresztúriak Alapítvány, Mennybemenetel ökumenikus templom, Rákoskerti Templom Alapítvány


Hogyan kezdődött minden?

Hogyan kezdődött minden?

Graham Lawton a könyvében részletesen bemutatja a ma legelfogadottabb elméleteket a világegyetem, az anyag, a csillagok, a földi képződmények és jelenségek eredetéről, de az élet kialakulásának rejtélyeit is részletezi.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest