Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Lement a határra a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje

Szerző: | 2020. szeptember 17., 14:18 | Belföld

Németh Szilárd, a Fidesz-frakció bevándorlásellenes kabinetjének vezetője (Fotó: MTI/Sóki Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyre növekvő a nyomás a déli határzáron, amely azonban betonbiztosan őrzi Magyarország és Európa határait – jelentette ki a Fidesz bevándorlásellenes kabinetjének csütörtöki ülése után a testület elnöke Hercegszántón.

HIRDETÉS - AIP

Az MTI beszámolója szerint Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára arról beszélt: ahhoz, hogy meg lehessen őrizni Magyarország, illetve Európa működőképességét, békéjét és biztonságát, fel kell tartóztatni a migránsokat. A koronavírus okozta járványhelyzetben pedig ez különös jelentőséggel bír, az illegális bevándorlók legtöbbje ugyanis a pandémia gócpontjainak számító területekről érkezne Európába.

– Nem engedhető meg, hogy a migránsok behurcolják és szétterjesszék a kórt – ami ellen már hónapok óta folyik a küzdelem –, mert az gyakorlatilag az ország leállásához vezetne – hangsúlyozta a fideszes politikus.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: bevándorlás, bevándorlásellenes kabinet, déli határ, Fidesz, Németh Szilárd


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest