HIRDETÉS
HIRDETÉS

Visszatér a képernyőre az operatív törzs

Szerző: | 2020. szeptember 18., 21:28 | Belföld

Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője megöleli egymást, balról Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa az operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után 2020. június 17-én (Fotó: TI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Koronavírus Sajtóközpont tájékoztatása szerint visszatérnek az operatív törzs napi sajtótájékoztatói: szombaton délelőtt 11.30-tól újra online formában tartják majd az első tájékoztatót a második hullám kezdete óta. Miután június közepén a parlament a veszélyhelyzet megszüntetéséről döntött, az operatív törzs koronavírussal kapcsolatos, mindennap jelentkező tájékoztatóit is felfüggesztetté. Június 17-én tartották az utolsót.

Müller Cecília országos tiszti főorvos már pénteken beszélt az MTI-nek. Mint mondta, a szeptember 21-től kötelező, a maszkviselés kiterjesztésére hozott rendelkezések között nincs sok új szabály, de azokat be kell tartani, hiszen szankcióval is jár azok be nem tartása. A hétfőtől életbe lépő változásokat ebben a cikkünkben foglaltuk össze.

Címkék: koronavírus, koronavírus-járvány, operatív törzs, sajtót


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest