HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kunetz Zsombor: Ideje lenne propaganda helyett dolgozni!

Szerző: | 2020. szeptember 19., 15:48 | Belföld

Mosdó egy megyei jogú város COVID-osztályának orvosi pihenőjében (Fotó: Magyar Orvosi Kamara Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kunetz Zsombor orvos és egészségügyi szakértő sem hagyta szó nélkül a Magyar Orvosi Kamara által megosztott képeket, amelyek a közlés szerint egy megyei jogú város COVID-osztályának mosdójában készültek. A fotókon igencsak lepusztult állapotok láthatók.

Lapunk is beszámolt arról, hogy a Magyar Orvosi Kamara Facebook-oldalán nyilvánosságra hozott több olyan fotót, amelyek a tájékoztatásuk szerint egy megyei jogú város COVID-osztályának mosdójában és orvosi pihenőjében készültek. A képek szerint lekoszolódott zuhanyzó, a padlóra terített matrac, általános lepusztultság uralkodik a helyiségekben. Az nem derült ki, hogy a fotók hol és mikor készültek.

Kunetz Zsombor Facebook-oldalán a fotók megosztása mellett emlékeztetett, hogy a járvány terjedése miatt hamarosan jöhetnek a „katonai kórházak”. Az egészségügyi szakember Müller Cecília korábbi közlésére utalt, miszerint az operatív törzs döntése értelmében – ha az igények szükségessé teszik – bevonják az ellátásba a kiskunhalasi mobilkórházat, de lesz egy „katonai kórház” a Szent László Kórház területén, és egy további Tatabányán. – Valóban nagy szükség lesz rájuk is, és ahogyan nézem a tábori latrinákra is – fűzte hozzá.

Kunetz Zsombor szerint felmerül az a kérdés, hogy ezekben ki fog beteget ellátni. – A felkészültünk a járvány második szakaszára, valóban ezt jelenti? Ideje lenne propaganda helyett dolgozni! – zárta sorait.

A hírhez hozzátartozik, hogy tavasszal, a járvány első hullámában már felépítettek Kiskunhalason egy mobilkórházat, amelyet – miután sikerült bejutnia – még Szabó Tímea párbeszédes politikus is dicsért. – Az intézmény körüli titkolózás egyébként érthetetlen, ugyanis a 150 ágyas kórház egészen kiválóan felszerelt és biztonságos, abszolút 21. századi technológia. Rendelkezésre áll 16 lélegeztetőgép, három mobilröntgen, egy CT és három dialízis gép – írta korábban az intézményről.

Címkék: covid-centrum, egészségügy, koronavírus, koronavírus-járvány, Kunetz Zsombor, Magyar Orvosi Kamara


HIRDETÉS
Kabaré

Kabaré

Azt hittem, Hacseket és Sajót minden magyar ember ismeri. Kettejük színpadi figurája nemzeti kincs. Hungarikum, Jó szívvel ajánlom, legyen mulatságos kettősük kötelező iskolai tananyag.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest