HIRDETÉS
HIRDETÉS

Megölte apját egy fiatalember

Szerző: | 2020. szeptember 19., 20:02 | Belföld

Bűnügyi helyszínelő (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egy fiatalember otthonukban bántalmazta édesapját, aki a helyszínen elhunyt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségi tájékoztatás szerint lakossági bejelentést követően vonultak ki egy ózdi családi házhoz szombaton délután hat óra körül a rendőrök. Az eddig beszerzett információk szerint az ott lakó fiatalember a vele egy háztartásban élő édesapját – egy vitát követően – olyan súlyosan bántalmazta, hogy a férfi a helyszínen elhunyt.

A fiatalembert a rendőrök előállították. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A helyszíni szemle és az egyéb nyomozási cselekmények jelenleg is zajlanak.

Címkék: bűncselekmény, emberölés, gyilkosság, Ózd, rendőrség


HIRDETÉS
„A Fidesz sem nyúlt Gyurcsányékhoz”

„A Fidesz sem nyúlt Gyurcsányékhoz”

Pesty László dokumentumfilmes, a székely kezdeményezés kampányfőnöke a nemzeti minimumról, a rendszerváltás szégyenéről, az egymás szennyesét mosó pártokról, a fideszes kommunikáció katasztrofális elb…sáról, a NER-ről és a polgári Magyarországról, ügynökökről és munkásőrökről a politikában és médiában.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest