HIRDETÉS
HIRDETÉS

A külügy Szijjártó luxusjachtozásáról: semmilyen módon nem érintett közpénzt

Szerző: | 2020. szeptember 23., 22:59 | Belföld

Szijjártó Péter külügyminiszter a luxusjachton Fotó: Németh Dániel Atlatszo.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

 – Mennyibe került Szijjártó Péter külügyminiszter luxusnyaralása? – erre volt kíváncsi a párbeszédes Szabó Tímea országgyűlési képviselő, ezért írásban fordult Szijjártóhoz, akit a közpénzeken is gazdagó Szíjj László vállalkozó luxusjachtján fotóztak le az Adrián még nyáron.

A tárcavezető helyette Magyar Levente parlamenti államtitkára válaszolta az alábbit szerdán: „A külügyminiszter mindig – így szabadsága alatt is – minden törvényt betartott és betart. A miniszter családjának nyaralása semmilyen módon nem érintett közpénzt, az teljes mértékben a magánélet része, a magánélet védelme pedig mindenkit megillet.”

Érdekesség, hogy a külügyminisztert a jachtos kiránduláson vendégül látó Szíjj László cége, a Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Kft.  éppen a napokban nyert egy közel 92 milliárd forint összértékű közbeszerzést, az erről szóló szerződést szeptember 14-én írták alá.

Arról, hogy Szijjártó Péter hogyan került a politika fősodrába fiatalon, és milyen személyiségnek ismerik, itt olvasható a Magyar Hang portrécikke.

Címkék: közpénz, Külügyminisztérium, Luxusjacht, nyaralás, Szíjj László, Szijjártó Péter


HIRDETÉS
Mini Svájc lett Kóspallag?

Mini Svájc lett Kóspallag?

„Úgy éreztem egy ideig, hogy források és a mozgástér hiánya miatt nem fogom tudni kiélni a kreativitásomat. Aztán átállítottam magam: ráálltam a társadalmi munka, a közösség erejére.”

Amerikai megbocsátás Szudánnak

Amerikai megbocsátás Szudánnak

Kész levenni Szudánt a terrorizmust támogató államok listájáról - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök hétfőn a Twitteren Abdalla Hamdok szudáni kormányfővel folytatott üzenetváltása során.     "Csodálatos hír! Az új szudáni kormány, amely igazi előrehaladást ért...

Orbán gyurcsányi vagyonátmentése

Orbán gyurcsányi vagyonátmentése

Legyünk nagyvonalúak, és tudjuk be valamiféle sajátos konszolidációnak, hogy a szuperszuverén kormány egyik államtitkára ilyen libernyák elveket hangoztat, hogy „az állam rossz gazda”.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest