Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Orbán-közeli ajánlatokról beszél a 24.hu tulajdonosa a Bloombergnek

Szerző: | 2020. szeptember 23., 11:27 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Bloombergen keresztül újra a világhoz fordult a legnagyobb magyar, magánkézben lévő sajtóvállalkozás tulajdonosa, mert azt érzékeli, hogy a hatalom a jelek szerint igyekszik rátenni a kezét a Central Media Groupra, amelynek kiadványai nagyjából ötmillió embert érnek el, és amely tavaly 20 milliárd forintos bevételt ért el – idézte a hvg360 lapszemléje Varga Zoltánt. Mint emlékeztetnek rá, az üzletemberhez tartozik a 24.hu, amely az Index kényszerű irányváltása után immár a legnépszerűbb hazai politikai hírportál.

HIRDETÉS - AIP

Varga az amerikai gazdasági hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy immár személyes fenyegetések is érték, egy alkalommal helikopter repült el nagyon közel otthonához, és többször látott színezett üvegű autóban két embert a háza előtt. Nyáron pedig két kéretlen ajánlatot is kapott cége megvásárlására, egy magyarországi, illetve egy külföldi befektetőtől. Vargának az volt a benyomása, hogy a két ember Orbán Viktor közvetítője lehetett, de a Bloombergnek nem kívánta megnevezni őket.

Varga Zoltán emellett úgy véli, hogy a kormány olyan ellenőrzést akar bevezetni a sajtó fölött, mint amilyen az oroszoknál van, de őt hiába keresik meg visszautasíthatatlan ajánlatokkal, erkölcsi megfontolásokból nem enged, ragaszkodik a tulajdonához.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: 24.hu, Centrál Médiacsoport, médiapiac, sajtóhelyzet, Varga Zoltán


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest