HIRDETÉS
HIRDETÉS

A külügy nekiment Hadházynak Szijjártó miatt

Szerző: | 2020. szeptember 24., 18:15 | Belföld

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Zdravko Pocivalsek szlovén gazdaságfejlesztési és technológiai miniszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2020. július 2-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Szijjártó Péter az idén összesen 7 alkalommal használta munkavégzéshez a magyar állam helikopterét – közölte a külügyminisztérium államtitkára azután, hogy Hadházy Ákos a külügy vezetőjének helikopterezését firtatta.

Hadházy Ákos Facebook oldalára írta ki, hogy egy szemtanú szerint Szijjártó Péter mégsem Őcsényben szállt le a helikopterrel, amikor Tolnára ment egy propaganda eseményre, hanem a szekszárdi Bodri borászat lóistállójának karámjában. Posztjában olyan információkra hivatkozik, amelyek szerint a miniszter ezután fideszes politikusokkal és meghívott vendégekkel együtt elköltött egy ebédet a borászat elegáns Optimus éttermében. A bejegyzéséhez fotókat is mellékelt.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium ezután lapunkat arról tájékoztatta, hogy ominózus napon, vagyis július 14-én Szijjártó Péter előbb Budapesten bejelentette a Lidl 35 milliárd forintos beruházását, amely 400 új munkahelyet teremt, majd Budapesten hivatalos látogatásra, Dunakeszin pedig munkaebédre fogadta az osztrák, a cseh, a szlovák és a szlovén külügyminisztert. Ezt követően Tolnára utazott, ahol bejelentette a Fastron Hungária Kft. 564 millió forintos beruházását, amely 217 munkahely megőrzését teszi lehetővé. Végül Szekszárdon egy munkavacsorán vett részt 10 Tolna megyei cég vezetőjével, tehát nem politikusokkal. A tárca szerint ez az igazság a „Hadháy-féle álhírekkel” szemben.

Menczer Tamás külügyi államtitkár ehhez annyit tett még hozzá, hogy „Magyarországnak működnie kell, akkor is, ha Hadházy úrnak ez nem tetszik”. Majd közölte, hogy a csütörtöki a 268. nap az évben, Szijjártó Péter az idén összesen 7 alkalommal használta munkavégzéshez a magyar állam helikopterét.

Címkék: helikpoter, Külgazdasági és Külügyminisztérium, Szijjártó Péter


HIRDETÉS
Nem mese ez, gyermek

Nem mese ez, gyermek

Ahonnan elindultunk, ismét ott vagyunk. Két pólus, lehet, hogy egyformák is méret szerint most. Mint régen. Hogy a frontemberek is ugyanazok, az bónusz, és épp az teszi olyan otthonossá az egészet.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest