HIRDETÉS
HIRDETÉS

Koronavírus miatt zárlat alatt a szegedi kórház szívsebészete

Szerző: | 2020. szeptember 26., 18:37 | Belföld

Egy koronavírussal (sárga) erősen fertőzött emberi sejt (kék) (Fotó: National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), Egyesült Államok)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Megjelent a koronavírus, ezért zárlat alá került a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztálya – közölte az intézmény tájékoztatása alapján a 24.hu.

Mint írták, a klinikán már kezelt betegek ellátása biztosított, új szívsebészeti betegeket azonban nem fogadnak. Az új betegek fogadására a Nemzeti Népegészségügyi Központ négy másik Centrumot jelölt ki.

Az intézmény közölte azt is, hogy új beteget az SZTE akkor fogad, amikor az ismételt szűréseken (dolgozók és bennfekvő betegek) mindenki negatív lesz. Ezt követően kérvényezik a feloldást. Ennek előrelátható időpontja jövő hét elejére, közepére tehető – írták.

Címkék: egészségügy, kórházi zárlat, koronavírus, koronavírus-járvány, Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest