Deutsch Tamás a Momentum-elnök elleni vádemelésről: Fekete-Győr túljátssza a szerepét

Deutsch Tamás a Momentum-elnök elleni vádemelésről: Fekete-Győr túljátssza a szerepét

Deutsch Tamás az Európa jövője című nemzetközi konferencián a budapesti Várkert Bazárban 2018. május 24-én (Fotó: Elekes Andor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum elnöke, Fekete-Győr András és öt társa ellen vádat emelt az ügyészség, amiért 2018 végén egy tüntetésen a rendőrsorfalba különböző tárgyakat dobtak – számolt be róla a Magyar Hang is. – Én leszek az, aki a vádlottak padjára fogok állni, mert ki mertem állni a magyarok érdekében – kommentálta az esetet Fekete-Győr. Az ügy Deutsch Tamást, a Fidesz EP-képviselőjét is megihlette.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3638456269520815&id=100000694338124

A politikus így azzal ironizált Facebookon a Momentum-elnök vádlottak padjával kapcsolatos megjegyzése apropóján, „Fekete-Győr András súlyosan túljátssza a szerepét”, „biztosan nem vennék fel az SZFE-re”, vagyis a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. – Kedves András, Ne állj a vádlottak padjára, mert rendre fog utasítani a bíróság, egyszerűen csak ülj le szépen a vádlottak padjára. Ennyi – tette hozzá.

Nemrégiben Deutsch Tamás az Indexszel is viccelt, akkor azzal viccelt, hogy úgy tett, mintha sajnálná, hogy a hírportál korábbi stábja felmondott Dull Szabolcs akkori főszerkesztő kirúgását követően.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.