Reptéri dolgozókat fogtak el drogkereskedelem miatt

Reptéri dolgozókat fogtak el drogkereskedelem miatt

Drogkereskedőktől lefoglalt pénz (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kábítószer kereskedelem bűntett miatt folytat nyomozást a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, melynek eredményeként szeptember 22-e és 25-e között a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársaival közösen hat embert elfogtak, közülük kettőt kábítószer birtoklása, négyet kábítószer-kereskedelem miatt állítottak elő – közölte kedd reggel a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság.

A nyomozók gyanúja szerint egyikük – aki többszörösen büntetett előéletű – 181, másikuk – aki a bűncselekményt felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt követte el – 11, harmadik társuk – aki büntetlen előéletű – 14, míg negyedik társuk 133 alkalommal kereskedett kábítószerrel. Utóbbi két férfi a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren dolgozott rakodóként.  

Az ügyben a Budakörnyéki Járásbíróság szeptember 25-én a négy férfi közül kettőt letartóztatásba helyezett. A kábítószer-kereső kutyával tartott kutatások során eladásra előkészített, kiporciózott kábítószereket találtak és foglaltak le a rendőrök, amelyekről a szakértők megállapították, hogy kokaint tartalmaznak. Ezen kívül a nyomozók nagy értékű autót, készpénzt, műszaki cikkeket, órákat és ékszereket is lefoglaltak.