Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Budai Gyula szerint Karácsony és Fekete-Győr biztosan a Fradi ellen drukkoltak

Szerző: | 2020. szeptember 30., 15:29 | Belföld, Sport

Az egykori elszámoltatási biztos szerint a „libernyák médiumok” nem szeretik, ha Magyarország sikeres.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Abban is biztos vagyok – és nagy tétben fogadok bárkivel –, hogy FEGYŐR elvtárs és kamu” Karácsony Főpolgármester a norvég Moldenak szorított, mert ők nem szeretik ha Magyarország sikeres! – erről elmélkedett szerdán a fideszes Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg a külső piacok fejlesztéséért koordinálásáért felelős miniszteri biztos. Mint Facebook-oldalán írta a kedd esti Fradi-Molde összecsapás kapcsán, „a baloldali, liberális médiumok fanyalogva, vagy alig írnak a Fradi történelmi sikeréről, hogy 25 év után újra bejutott a Bajnokok Ligája elit körébe”! Vagyis szerinte „savanyú a szőlő”.

HIRDETÉS - AIP

– Bezzeg a magyargyűlölő EU Bizottsági alelnökről, Jourova „asszonyról” és általa elmondott, minden magyart sértő kijelentésétől reggeltől estig tudósítanak. Nincs is ebben semmi meglepő, hiszen a Ferencváros labdarúgó csapatának sikere, Magyarország sikere, és ezek a libernyák médiumok és médiamunkások nem szeretik, ha Magyarország sikeres! – tette hozzá. Végül arról értekezett, csütörtökön mindenki, „kivéve a focigyűlölő és stadionfóbiás baloldalt”, a Videoton sikerért fog drukkolni. Csütörtökön ugyanis a VIdeoton a Stade de Reims ellen játszik az UEFA Európa Liga harmadik selejtezőkörében.

Hogy Karácsony Gergely főpolgármester és Fekete-Győr András Momentum-elnök kinek drukkoltak, arról megkérdezte őket a Magyar Hang, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bajnokok Ligája, Budai Gyula, Fekete-Győr András, Ferencváros, foci, Fradi, futball, Karácsony Gergely, Molde


NER típusú találkozások

NER típusú találkozások

Talán csak a magyar közélet járványszerűen terjedő (politikai) paranoiájának mellékhatása, de mostanában gyakran eljátszom a gondolattal, hogy miként jellemezném az Orbán-rendszert egy véletlenül a bolygónkra tévedő földönkívülinek.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest