Barion Pixel
[adinserter block="1"]

Megfélemlítésként is értelmezhető plakátokkal stigmatizálják a Meseországot áruló könyvesboltokat

Szerző: | 2020. október 06., 17:00 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Facebookon terjedő fénykép tanúsága szerint piros plakátokat ragasztottak ismeretlenek azoknak a könyvesboltoknak a kirakatára-ajtajára, amelyek a Meseország mindenkié című mesekönyvet árulják – írja a Magyar Narancs.

A piros színű plakáton a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom logója látható. A plakát felirata szerint a könyvesboltban a „gyerekekre veszélyes homoszexuális propagandát” árulnak. Az akció valószínű célja, hogy az üzletek tulajdonosaiban félelmet keltsenek, és így rákényszerítsék őket, hogy hagyjanak fel a könyv forgalmazásával.

Az utóbbi napokban egyre sokasodnak azok a jelek, amelyek arra utalnak, hogy a hatalom, a hatalmat kiszolgáló propagandagépezet, illetve egyes pártok, amelyek remekül megvannak a hatalommal, a következő időszakban a LMBTQ-közösséget szemelték ki maguknak ellenségként, akiket minden csatornán elkezdtek pedofíliával vádolni.

Az ügy előzménye, hogy Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese teátrálisan ledarálta a Meseország mindenkié című mesekönyvet, mondván, hogy a „homoszexualitást propagálja”, és a könyv „támadás a magyar kultúra ellen”. Orbán Viktor miniszterelnök pedig a minap azt nyilatkozta, hogy „Toleránsak vagyunk a homoszexuálisokkal, csak hagyják békén a gyerekeinket.”

Címkék: Meseország mindenkié


A spanyolok rendesen megszórták a magyarokat

A spanyolok rendesen megszórták a magyarokat

Megszakadt a veretlenségi sorozat, 36-28-ra lelépték a mieinket az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon. A nyolcaddöntőben a franciák várnak a válogatottra. Ott sokkal többre lesz majd szükség a legjobb négybe jutásért.

[adinserter block="3"]

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

[adinserter block="2"]

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest