2008-as fegyveres rablás egyik gyanúsítottját fogták el

2008-as fegyveres rablás egyik gyanúsítottját fogták el

Egy 2008-as fegyveres rablás gyanúsítottját fogják el (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több mint félmillió forintot vitt el két fegyverrel fenyegetőző, parókát és álbajuszt viselő férfi egy dinnyefelvásárló cég irodájából 2008 nyarán Medgyesegyházán. A rablás felderítésén azóta dolgozó Békés megyei nyomozók Győr-Moson-Sopron megyében elfogták az erőszakos bűncselekmény egyik gyanúsítottját – közölte a Békés megyei Rendőr-főkapitányság szerdán.

Fegyverrel ment be két parókát és álbajuszt viselő férfi egy dinnyefelvásárló cég irodájába 2008. augusztus 15-én Medgyesegyházán. Az ott dolgozó nőt megfenyegették, a bevételt követelték tőle. Miután megkapták a több mint félmillió forintot, megkötözték és a mosdóba zárták a nőt, majd elmenekültek.

A Békés megyei nyomozók az elmúlt években többször is újra elemezték az erőszakos bűncselekmény helyszínén rögzített nyomokat, valamint az összegyűjtött adatokat, információkat, értékelték a bizonyítékokat. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói és Közterületi Támogató Alosztályának rendőrei 2020. október 6-án hajnalban Győrújbaráton elfogtak egy férfit, a nyomozás adatai szerint ő a rablás egyik gyanúsítottja. A házában gáz-és riasztópisztolyt, illetve puskát, valamint gumilövedékeket találtak. A most 44 éves győrújbaráti Sz. Tamást a rendőrök őrizetbe vették, társát még keresik.