HIRDETÉS
HIRDETÉS

Koronavírusos lett Tuzson Bence államtitkár

Szerző: | 2020. október 09., 09:58 | Belföld

Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára (Fotó: Tuzson Bence / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Koronavírusos Tuzson Bence, a Miniszterlenöki Kabinetiroda államtitkára, egyben az Észak-pesti agglomeráció településeinek fideszes országgyűlési képviselője – írja a BudaPestkörnyéke.hu, amely lap információi szerint vasárnap óta vannak tünetei a képviselőnek. Arról is írtak, hogy a politikus jelenleg budakeszi otthonában tartózkodik.

Tuzson a közösségi oldalán megerősítette a hírt betegségéről, a hétfőn elvégzett koronavírus tesztje pozitív lett. – A járványügyi protokollnak megfelelően azonnal karanténba vonultam, és értesítettem azokat, akikkel az elmúlt napokban kapcsolatba kerültem. Úgy tűnik, hogy a környezetemben senki sem kapta el a betegséget, a családom is jól van. A tüneteim enyhék, jelenleg itthonról dolgozom tovább, a személyes találkozókat áthelyeztük az online térbe – írta.

Tuzson egyébként már az orvosok béremeléséről szóló törvényt sem szavazta meg, a parlament adatai szerint előre bejelentette hiányzását hétfőre, de keddre is.


HIRDETÉS

Nem Tuzson az első koronavírusos kormánypárti politikus, azt már Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is elkapta, de karanténba került mások mellett a betegség gyanúja miatt Gulyás Gergely vagy éppen Varga Judit miniszterek is, akikről végül kiderült, nem kapták el a betegséget.

Egyébként más Pest megyei politikus is koronavírusos lett, mint megírtuk, elkapta a betegséget például a gödi képviselő-testületből a momentumos Vajda Viktória, akinek emiatt férje, a város polgármestere, a szintén momentumos Balogh Csaba is karanténba került.

Címkék: betegség, járvány, koronavírus, koronavírus-járvány, Tuzson Bence


HIRDETÉS
Távozik az Index főszerkesztője

Távozik az Index főszerkesztője

Az Indamedia visszavásárolja a Magyar Fejlődésért Alapítványtól a hírportál részvényeit, így a jövőben az újság az Indamedia-csoport tagjaként folytatja működését.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest