HIRDETÉS
HIRDETÉS

Koronavírus: járványügyi megfigyelés alá került Felcsút középiskolája

Szerző: | 2020. október 10., 10:30 | Belföld

Az üres Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Technikum és Szakképző Iskola. Forrás: az iskola Facebook-oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Pénteken este jelentetett meg közleményt honlapján az Orbán Viktor településén, a miniszterelnök által életre hívott alapítvány fenntartásában működő középiskola, a Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Technikum és Szakképző Iskola. Eszerint a megszaporodó koronavírusos pozitív esetek miatt a Fejér Megyei Kormányhivatal Móri Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya az intézményt 2020. október 9-től 23-ig járványügyi megfigyelés alá helyezte. Emiatt az oktatás a tavaszi időszakhoz hasonlóan digitális tanrendben, azaz zárt iskolakapukkal folytatódik.

A középiskolát a Mészáros Lőrinc által elnökölt Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány működteti, itt tanulnak a felcsúti fociakadémia növendékei is. A kormányhivatal azt írja határozatában, hogy több diák tesztje pozitív lett, míg több tanárnál már jelentkeztek a betegség tünetei, ezért az iskola tanulóit és tanárait járványügyi megfigyelés alá helyezik. A járványügyi zárlat alá helyezett személyek a zárlat ideje alatt az otthonukat nem hagyhatják el, másokkal csak orvosi engedéllyel és ellenőrzés mellett érintkezhetnek. A hivatal a határozatát az iskola igazgatójával és orvosával egyetértésben hozta meg, és az azonnal végrehajtandó.

Az iskolában nemrég még egy országos szakácsverseny döntőjét is megrendezték, és úgy tudjuk, ezen a hétvégén is nagy főzőversenyt, a tavasszal egyszer már elhalasztott „Magyarország étele” vetélkedőt tervezték megrendezni az intézményben.

Címkék: Felcsút, Felcsúti Letenyey Lajos Gimnázium Technikum és Szakképző Iskola, Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány, koronavírus, Magyarország étele, Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor


HIRDETÉS
Farkasok és bárányok

Farkasok és bárányok

Egy higgadt és jó döntéshozó lehet, hogy nagyszerűen elvezet egy ménest, a farkasfalka azonban tudomást sem venne róla, ereje láttatása nélkül semmibevétel lenne sorsa.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest