HIRDETÉS
HIRDETÉS

Budai Gyula szerint Jakab Péter egy „nagypofájú fajankó”, míg Kocsis Máté „büdös bunkót” emleget

Szerző: | 2020. október 12., 10:41 | Belföld

Bíró László (b.) és Jakab Péter. Forrás: Jakab Péter Facebook-oldala.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Utoljára talán a kommunizmus alatt ültek akkora büdös bunkók a parlamentben, mint Jakab Péter – erről írt a közösségi oldalára Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Jakab Péter Jobbik-elnök vasárnap esti sajtótájékoztatóját követően, ami Kocsis szerint „elképesztő” volt. Jakab azt követően nyilatkozott, hogy a vasárnapi borsodi időközi választáson a fideszes Koncz Zsófia nyert közel 50,9 százalékkal, míg a jobbikos Bíró László csak 45,9 százalékot ért el.

Jakab többek közt arról beszélt a választás kapcsán, a Fidesznél, „retteghetnek mire leszünk képesek másfél év múlva 2022-ben”.
– Ezt a rezsimet meg fogjuk buktatni ha így, ha úgy, 2022-ben a rezsim és a rezsim kiszolgálói menni fognak a levesbe, vagy ki hova való” – mondta. Később a kormánypárti szavazókat minősítve arról beszélt: „a mi szavazóink hitből és lelkesedésből mentek szavazni, a fideszes szavazók pedig mondjuk úgy, hogy ha krumplira volt szükségük, akkor tudták, hogy hova kell menni”, „krumplikirály van Magyarországon, az a helyzet”.

Jakab szavait a fideszes Budai Gyula sem hagyta kommentár nélkül, aki szerint „Jakab Péternek elgurult a gyógyszere”. – Ennek a Péter gyereknek tutira elmentek otthonról, persze soha nem volt százas a Jobbik elnöke, de most még az átlagnál is hülyébb, és ez a nyilatkozata a tehetetlenség és a düh keveredésének furcsa egyvelege volt. Ez a Jakab Peti egy igazi gyökér! – fejtette ki a magát polgári konzervatívnak valló kormánypárt képviselője. Szerinte egyébként Jakab nyilvánosan megfenyegette a Fidesz szavazóit, politikusait és szimpatizánsait.


HIRDETÉS

– Na Petya, én GRATULÁLOK KONCZ ZSÓFIÁNAK, veled meg holnap tali az Országgyűlésben, ha be mered dugni a képed, te nagypofájú fajankó! Szerintem holnap te nem leszel ott!! Jobb is! – zárta sorait. Hétfőn a parlament egyébként 11 órakor kezdődik, bejön-e Budai jóslata, és Jakab kihagyja-e a parlamentet.

Budai egyébként nemrég arról is értkezett, hogy Karácsony Gergely és Fekete-Győr András biztosan a Fradi ellen szurkoltak a Bajnokok Ligájának főtáblájára jutásáért vívott meccsen. Ezt később maguk az érintettek cáfolták a Magyar Hang kérdésére.

Címkék: Bíró László, budai gyula, időközi választás, Jakab Péter, Jobbik, Kocsis Máté, Koncz Zsófia


HIRDETÉS
Távozik az Index főszerkesztője

Távozik az Index főszerkesztője

Az Indamedia visszavásárolja a Magyar Fejlődésért Alapítványtól a hírportál részvényeit, így a jövőben az újság az Indamedia-csoport tagjaként folytatja működését.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest