HIRDETÉS
HIRDETÉS

A honvédség is segít az iskolák fertőtlenítésében

Szerző: | 2020. október 17., 07:36 | Belföld

Egy székesfehérvári iskolát készítenek elő az érettségire (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Alapos nagytakarítást, fertőtlenítést vár az iskolákban az őszi szünetben Kásler Miklós, a közelmúltban kiszállított fertőtlenítőszerek ezt a célt is szolgálják – erről is írnak abban a Népszava birtokába jutott levélben, amelyet az Emberi Erőforrások Minisztériumától kaptak meg az iskolaigazgatók. A szöveg arra nem tér ki, hogy kinek a dolga ez az október 23-ától november 1-jéig tartó őszi szünetben, de néhány helyen extra segítséget kapnak. Azokban az intézményekben, ahol „visszatérő jelleggel kellett járványügyi intézkedéseket foganatosítani”, a Magyar Honvédséget is bevonják a munkába.

A cikk szerint Kásler Miklós azt is javasolta, hogy közvetlenül vagy az osztályfőnökökön keresztül keressék meg a szülőket, gondviselőket, kérjék meg őket, hogy a gyerekeket ne nagyon engedjék olyan helyekre, rendezvényekre, ahol zárt térben sokan vannak. Érdemes a többi diákkal is minimalizálni a kapcsolatot, a szünetet a gyerekek lehetőleg a családjukkal töltsék el. Ugyanez vonatkozik a pedagógusokra is.

Címkék: fertőtlenítés, Kásler Miklós, koronavírus, koronavírus-járvány, oktatás


HIRDETÉS
Mini Svájc lett Kóspallag?

Mini Svájc lett Kóspallag?

„Úgy éreztem egy ideig, hogy források és a mozgástér hiánya miatt nem fogom tudni kiélni a kreativitásomat. Aztán átállítottam magam: ráálltam a társadalmi munka, a közösség erejére.”

Amerikai megbocsátás Szudánnak

Amerikai megbocsátás Szudánnak

Kész levenni Szudánt a terrorizmust támogató államok listájáról - jelentette ki Donald Trump amerikai elnök hétfőn a Twitteren Abdalla Hamdok szudáni kormányfővel folytatott üzenetváltása során.     "Csodálatos hír! Az új szudáni kormány, amely igazi előrehaladást ért...

Orbán gyurcsányi vagyonátmentése

Orbán gyurcsányi vagyonátmentése

Legyünk nagyvonalúak, és tudjuk be valamiféle sajátos konszolidációnak, hogy a szuperszuverén kormány egyik államtitkára ilyen libernyák elveket hangoztat, hogy „az állam rossz gazda”.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

Legfrissebb cikkeink

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest