HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ismét bizalmat szavaztak Túrós Andrásnak

Szerző: | 2020. október 17., 14:02 | Belföld

Pintér Sándor belügyminiszter és Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke egy konferencián 2013-ban (Fotó: MTI/Földi Imre)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nincs meglepetés: ismét Túrós Andrást választotta elnökének budapesti tisztújító közgyűlésén az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ). A szervezet honlapján megjelent tudósításból az is kiderült, hogy az elnök ellenszavazat nélkül kapott újabb öt évre szóló mandátumot. Az elnökségi tagok személyében sem történt változás.

A 76 éves Túrós András nyugalmazott rendőr altábornagy 1997 óta áll a polgárőr szövetség élén. Rendőri pályafutását a BM Karhatalom miskolci zászlóaljában kezdte. A nyolcvanas években Borsod-Abaúj-Zemplén megye főkapitánya volt, a rendszerváltás országos rendőrfőkapitányként és belügyminiszter-helyettesként érte. Az új rendszerben Pintér Sándor országos főkapitány, jelenlegi belügyminiszter helyetteseként tevékenykedett 1996-os leváltásukig.

Az újraválasztott elnök a megjelent 153 küldött előtt történelmi jelentőségűnek nevezte a közgyűlést. Túrós András a szavazás előtt úgy fogalmazott: olyan vezetőt kell választani, aki felelősségteljesen látja majd el a feladatát; tapasztalt, elkötelezett szakemberre, szakemberekre van szükség az OPSZ élén.

Címkék: Országos Polgárőr Szövetség, polgárőrök, Túrós András


HIRDETÉS
Jó lenne hinni Lázár Jánosnak

Jó lenne hinni Lázár Jánosnak

Helyesen méri fel, hová érdemes pozicionálnia magát? Ez ugyanis azt jelentené, hogy hosszú idő óta végre valódi nyomás van a Fideszen, ami nélkül aligha várható változás a magyar politikában.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest