HIRDETÉS
HIRDETÉS

Ismét bizalmat szavaztak Túrós Andrásnak

Szerző: | 2020. október 17., 14:02 | Belföld

Pintér Sándor belügyminiszter és Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke egy konferencián 2013-ban (Fotó: MTI/Földi Imre)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Nincs meglepetés: ismét Túrós Andrást választotta elnökének budapesti tisztújító közgyűlésén az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ). A szervezet honlapján megjelent tudósításból az is kiderült, hogy az elnök ellenszavazat nélkül kapott újabb öt évre szóló mandátumot. Az elnökségi tagok személyében sem történt változás.

A 76 éves Túrós András nyugalmazott rendőr altábornagy 1997 óta áll a polgárőr szövetség élén. Rendőri pályafutását a BM Karhatalom miskolci zászlóaljában kezdte. A nyolcvanas években Borsod-Abaúj-Zemplén megye főkapitánya volt, a rendszerváltás országos rendőrfőkapitányként és belügyminiszter-helyettesként érte. Az új rendszerben Pintér Sándor országos főkapitány, jelenlegi belügyminiszter helyetteseként tevékenykedett 1996-os leváltásukig.

Az újraválasztott elnök a megjelent 153 küldött előtt történelmi jelentőségűnek nevezte a közgyűlést. Túrós András a szavazás előtt úgy fogalmazott: olyan vezetőt kell választani, aki felelősségteljesen látja majd el a feladatát; tapasztalt, elkötelezett szakemberre, szakemberekre van szükség az OPSZ élén.

Címkék: Országos Polgárőr Szövetség, polgárőrök, Túrós András


HIRDETÉS
Mini Svájc lett Kóspallag?

Mini Svájc lett Kóspallag?

„Úgy éreztem egy ideig, hogy források és a mozgástér hiánya miatt nem fogom tudni kiélni a kreativitásomat. Aztán átállítottam magam: ráálltam a társadalmi munka, a közösség erejére.”

Fradi: nagyszínpad!!

Fradi: nagyszínpad!!

Fontos a hazai bajnokság vagy a kupa, megsüvegelendő volt a BL kisöccsének számító Európa-liga főtábláján való tavalyi helytállás, de ez az a szint, ami a futballvilágban már valóban számít.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest