HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egy buszmegállóban estek neki egy tanárnak, aki a szülők szerint előtte felpofozta a gyereküket

Szerző: | 2020. október 18., 20:25 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Pénteken a tanítás befejezését követően a Heves megyei Kompolton egy buszmegállóban kértek számon a rokonok az egyik iskolai rajztanárt, aki az anya szerint felpofozta a fiát az órán – derült az RTL Híradó anyagából. A beszámolóban – név nélkül és arcát nem mutatva – megszólalt az édesanya, aki azt mondta, a gyerek felhívta őt, és mikor látta a szemén a félelmet és a bedagadt arcát, „elborult az agya”.

A szóváltás közben a kérdőre vont tanár, mielőtt nekimentek, azt kérdezte a nőtől, hogy „És a maga fia szemtelensége?” A dulakodásban a rajztanárt többször megütötték, és a szemtanúk szerint betört az orra.

A megyei rendőrségi szóvivő, Kovács Nikoletta tájékoztatása szerint a helyszínen elfogták az anyát és egy férfit. Ellenük közfeladatot ellátó személy elleni erőszak büntette miatt indított eljárást. A beszámoló szerint a család is feljelentést fontolgat.

Az RTL Híradó kereste az illetékes tankerületet és az Emberi Erőforrások Minisztériumát is, hogy megtudják indult-e belső vizsgálat. Az érintett iskola vezetése a megkeresésre válaszul közölte határozottan elítélik az erőszak minden formáját és elhatárolódnak az ilyen cselekményektől. Mint mondták, az esetet követően felmerült, hogy legyen az intézményben iskolaőr. Az intézmény a rendőrségi eljárás befejezéséig azonban többet nem szeretnének mondani.

Címkék: dulakodás, Heves megye, iskolai erőszak, Kompolt, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak, verekedés


HIRDETÉS
Mini Svájc lett Kóspallag?

Mini Svájc lett Kóspallag?

„Úgy éreztem egy ideig, hogy források és a mozgástér hiánya miatt nem fogom tudni kiélni a kreativitásomat. Aztán átállítottam magam: ráálltam a társadalmi munka, a közösség erejére.”

Big Lies

Big Lies

Ha minden martalékává válik valaminek, akkor mi mást tehetnék: iszom sört. Van egy egyre népszerűbb szekszárdi főzde.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest