HIRDETÉS
HIRDETÉS

„Úgy érzem, a gyerekeimet is bántja!” – Bangóné válaszolt a lombikprogramot bűnnek tartó Veres Andrásnak

Szerző: | 2020. október 18., 13:01 | Belföld

Fotó: Facebook/Bangóné Borbély Ildikó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Csodálatos gyermekeim vannak! Imádom őket, és most úgy érzem, hogy nem csak engem bántanak, hanem őket is! – így reagált közösségi oldalán Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP politikusa annak kapcsán, hogy Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) újraválasztott elnöke arról beszélt nemrég: ki kellene iktatni a gyakorlatból a lombikprogramot.

Veres egészen pontosan arról beszélt, számára nagyon fájdalmas a lombikprogram. – Ezt teljesen ki kéne iktatni a gyakorlatból, súlyos bűnöket követünk el vele! Az emberi élet továbbadása nem technológia kérdése, hanem két ember, egy férfi és egy nő szeretetkapcsolatát feltételezi – mondta.

Bangóné vasárnapi bejegyzésében elmondta, három gyermekéből ketten lombikprogram segítségével születtek, és Veres szavai „újra feltépték a régi sebet”. – Mi csak gyermeket szerettünk volna, de természetes úton nem lehetett! És van egy program, amivel mi is átélhettük a csodát, és velünk együtt sokan mások is! Kérdezem, hát nem ez a legcsodálatosabb dolog a világon? Nézem őket, és minden percéért az életemnek, amióta ők vannak, hálás vagyok! – írta.

Vagyis szerinte az a lényeg, hogy azoknak a pároknak is lehessen gyermeke, akinek más módon nem adatik meg, „hosszú évek szenvedése után ők is szülőkké válhassanak”.

Címkék: Bangóné Borbély Ildikó, lombikprogram, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, MSZP, Veres András


HIRDETÉS
Tízezrek emlékeztek Franciaországban a lefejezett tanárra

Tízezrek emlékeztek Franciaországban a lefejezett tanárra

Három héten belül ez volt a második terrorista indíttatású támadás Franciaországban, amely a Mohamed-karikatúrákhoz köthető. A kegyetlen iszlamista merénylet áldozatává vált Samuel Patyt szerdán nemzeti megemlékezésen búcsúztatja Párizsban Emmanuel Macron államfő.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest