Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

„Úgy érzem, a gyerekeimet is bántja!” – Bangóné válaszolt a lombikprogramot bűnnek tartó Veres Andrásnak

Szerző: | 2020. október 18., 13:01 | Belföld

Fotó: Facebook/Bangóné Borbély Ildikó

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Csodálatos gyermekeim vannak! Imádom őket, és most úgy érzem, hogy nem csak engem bántanak, hanem őket is! – így reagált közösségi oldalán Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP politikusa annak kapcsán, hogy Veres András, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) újraválasztott elnöke arról beszélt nemrég: ki kellene iktatni a gyakorlatból a lombikprogramot.

HIRDETÉS - AIP

Veres egészen pontosan arról beszélt, számára nagyon fájdalmas a lombikprogram. – Ezt teljesen ki kéne iktatni a gyakorlatból, súlyos bűnöket követünk el vele! Az emberi élet továbbadása nem technológia kérdése, hanem két ember, egy férfi és egy nő szeretetkapcsolatát feltételezi – mondta.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Bangóné vasárnapi bejegyzésében elmondta, három gyermekéből ketten lombikprogram segítségével születtek, és Veres szavai „újra feltépték a régi sebet”. – Mi csak gyermeket szerettünk volna, de természetes úton nem lehetett! És van egy program, amivel mi is átélhettük a csodát, és velünk együtt sokan mások is! Kérdezem, hát nem ez a legcsodálatosabb dolog a világon? Nézem őket, és minden percéért az életemnek, amióta ők vannak, hálás vagyok! – írta.

https://www.facebook.com/bnebildiko/posts/2328742017250327?__cft__[0]=AZV9WLFLFeSqQN_RmMNB8s1tH_QKt2Zf_o0nfafTE-1iA0RkcNoT2WUMlgdZyz5WR5GDKJyF3QxVc9gth5s3xjcBGUsKv6oKbXg6k61mo9ZYxbLiMuJnK2OpuX9TbvhVRhxgmWaG9pjGEXNH0E6aDm0syHOAmZAO80c49EK4sbTtFci40CwlJpre9W9D2GE-wHw&__tn__=%2CO%2CP-R

Vagyis szerinte az a lényeg, hogy azoknak a pároknak is lehessen gyermeke, akinek más módon nem adatik meg, „hosszú évek szenvedése után ők is szülőkké válhassanak”.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: Bangóné Borbély Ildikó, lombikprogram, Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, MSZP, Veres András


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest