Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Novák Katalin válaszolt Veres Andrásnak: marad a lombikprogram

Szerző: | 2020. október 19., 11:25 | Belföld

Novák Katalin (Fotó: Novák Katalin Facebook-videója)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Facebook-videóban reagált hétfőn Novák Katalin családügyi miniszter Veres András győri megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) újraválasztott elnökének szombati, a Magyar Hírlapban megjelent interjújára, melyben súlyos bűnnek nevezte a lombikprogramot.

„Úgy látom, hogy ismét fellángoltak az indulatok a lombikprogram körül – kezdte a rövid videót Novák Katalin, hogy még egyértelműbb legyen a helyzet, Magyar Hírlapot tartva a kezében. Majd így folytatta: „Szeretnék megnyugtatni minden olyan párt, aki meddőségi problémákkal küzd, hogy a magyar kormány segít nekik, amiben csak tud, Ezért is támogatjuk a lombikbeavatkozásokat, ezért emeltük meg duplájára a rendelkezésre álló forrásokat, hiszen az a célunk, hogy minden vágyott, tervezett gyerek megszülethessen Magyarországon. A jövőben is számíthatnak ránk” – fogalmazott.

Címkék: lombikprogram, Novák Katalin, Veres András


HIRDETÉS

HIRDETÉS
Gulyás Gergely: December közepéig dőlhet el, mi legyen karácsonykor

Gulyás Gergely: December közepéig dőlhet el, mi legyen karácsonykor

Az eddigi intézkedéseket tartja fenn a kormány, ebben a jövő hétig változás nem várható – mondta a miniszter. Az iparűzési adó felfüggesztéséről sem döntöttek egyelőre. Gulyás Gergely inkább megint sorosozott a kormányinfón, és elmondta, kávézna-e George Clooneyval. Lapunk kérdéseit nem olvasták fel.

Mindenki magyar

Mindenki magyar

„Hallotta, mi van Amerikában? Hát, jó ez nekünk?” „Hát, már hogyne! Ez a Biden Karcsiék rokona, ne mondja már, hogy nem ismeri őket! Az asszony az a helyes védőnő!”

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest