Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Novák Katalin válaszolt Veres Andrásnak: marad a lombikprogram

Szerző: | 2020. október 19., 11:25 | Belföld

Novák Katalin (Fotó: Novák Katalin Facebook-videója)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Facebook-videóban reagált hétfőn Novák Katalin családügyi miniszter Veres András győri megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) újraválasztott elnökének szombati, a Magyar Hírlapban megjelent interjújára, melyben súlyos bűnnek nevezte a lombikprogramot.

HIRDETÉS - AIP

„Úgy látom, hogy ismét fellángoltak az indulatok a lombikprogram körül – kezdte a rövid videót Novák Katalin, hogy még egyértelműbb legyen a helyzet, Magyar Hírlapot tartva a kezében. Majd így folytatta: „Szeretnék megnyugtatni minden olyan párt, aki meddőségi problémákkal küzd, hogy a magyar kormány segít nekik, amiben csak tud, Ezért is támogatjuk a lombikbeavatkozásokat, ezért emeltük meg duplájára a rendelkezésre álló forrásokat, hiszen az a célunk, hogy minden vágyott, tervezett gyerek megszülethessen Magyarországon. A jövőben is számíthatnak ránk” – fogalmazott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
https://www.facebook.com/csaladesifjusag/videos/624855695060590
HIRDETÉS - AIP

Címkék: lombikprogram, Novák Katalin, Veres András


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest