Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Államilag akkreditált felnőttképző hely lesz a TV2 akadémiája

Szerző: | 2020. október 20., 20:04 | Belföld

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Pest Megyei Kormányhivatal határozatban erősítette meg a TV2 Média Csoport Zrt. által nyújtott képzés hivatalos működését, a TV2 Akadémia így már része a Felnőttképzési Adaszolgáltatási Rendszernek is  – jelentette be az akadémia a Kreatívnak eljuttatott közleményében. Ez azt jelenti, a kormánybarát csatorna akadémiája államilag akkreditált felnőttképző hely lett.

A közlemény kitér arra is, hogy az elméleti alapozás után a résztvevők számára folyamatos gyakorlati lehetőséget biztosítanak a TV2 különböző szerkesztőségeiben, vagy akár a TV2 számára készülő, külső gyártású produkciókban. Ezen felül 2020 szeptemberétől műsorvezető, szerkesztő-riporter és sportriporter képzések indultak el.

A lap felidézte: a 2018-as országgyűlési választás előtt a TV2 több riportere is videóban állt ki amellett, hogy Orbán Viktorra kell szavazni.


HIRDETÉS

Címkék: képzés, oktatás, TV2


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest