Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Koronavírusos Varga Judit igazságügyi miniszter

Szerző: | 2020. október 20., 20:26 | Belföld

Varga Judit igazságügyminiszter (Fotó: Varga Judit / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 – Tájékoztatom a közvéleményt, hogy mai napon elvégzett koronavírus-tesztem pozitív lett. Jelenleg enyhe légúti tüneteim vannak. A mai naptól a családommal együtt házi karanténban tartózkodom és otthonról dolgozom, kormányülésen nem veszek részt  – így jelentette be közösségi oldalán kedden Varga Judit igazságügyi miniszter, hogy elkapta a vírust.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofJustice/posts/3803819806303614

A politikus már nem először kényszerül karanténba, korábban is felmerült a gyanú, hogy elkaphatta a betegséget, de később két koronavírus-tesztje is negatív lett. Kérdés, hogy Varga mostani betegsége miatt mi lesz a kormány többi tagjával, nekik kell-e majd karanténba vonulniuk. Cikkünk megjelenése után lapunk írásban kereste a miniszterelnök sajtófőnökét, Havasi Bertalant, hogy Varga betegsége miatt kell-e Orbán Viktornak karanténba vonulnia, amint válaszol, közöljük.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A miniszternek kedd este jobbulást kívánt a momentumos Donáth Anna EP-képviselő, akivel a miniszter nemrég ült le vitatkozni, erről itt írtunk.

A vezető kormánypárti politikusok közül korábban már többen is elkapták a betegséget, például Tuzson Bence államtitkár és Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is. Mint a Magyar Hang megírta, kedden derült ki az is, hogy koronavírusos Csepel kormánypárti polgármestere, Borbély Lénárd is.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: koronavírus, Varga Judit


Így ismertem meg Andreát

Így ismertem meg Andreát

Az elnyert Tigáz-tender utáni állófogadáson láttam meg először. Homáros, illetve homályos tekintettel néztem, amint áttetsző blézerében, egy tévéstáb riportereként leszólít egy jóvágású pincért: „Mészáros úr, feltehetnék Önnek pár kérdést?”

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest