Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Koronavírusos Varga Judit igazságügyi miniszter

Szerző: | 2020. október 20., 20:26 | Belföld

Varga Judit igazságügyminiszter (Fotó: Varga Judit / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

 – Tájékoztatom a közvéleményt, hogy mai napon elvégzett koronavírus-tesztem pozitív lett. Jelenleg enyhe légúti tüneteim vannak. A mai naptól a családommal együtt házi karanténban tartózkodom és otthonról dolgozom, kormányülésen nem veszek részt  – így jelentette be közösségi oldalán kedden Varga Judit igazságügyi miniszter, hogy elkapta a vírust.

A politikus már nem először kényszerül karanténba, korábban is felmerült a gyanú, hogy elkaphatta a betegséget, de később két koronavírus-tesztje is negatív lett. Kérdés, hogy Varga mostani betegsége miatt mi lesz a kormány többi tagjával, nekik kell-e majd karanténba vonulniuk. Cikkünk megjelenése után lapunk írásban kereste a miniszterelnök sajtófőnökét, Havasi Bertalant, hogy Varga betegsége miatt kell-e Orbán Viktornak karanténba vonulnia, amint válaszol, közöljük.

A miniszternek kedd este jobbulást kívánt a momentumos Donáth Anna EP-képviselő, akivel a miniszter nemrég ült le vitatkozni, erről itt írtunk.


HIRDETÉS

A vezető kormánypárti politikusok közül korábban már többen is elkapták a betegséget, például Tuzson Bence államtitkár és Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója is. Mint a Magyar Hang megírta, kedden derült ki az is, hogy koronavírusos Csepel kormánypárti polgármestere, Borbély Lénárd is.

Címkék: koronavírus, Varga Judit


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest