Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Orbán Viktor megkapta az influenzaoltást

Szerző: | 2020. október 20., 13:22 | Belföld

Fotó: Orbán Viktor/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A miniszterelnök a Facebookon közzétett videón kapja meg az influenza elleni oltást. A felvételen a többi jelenlévőhöz hasonlóan maszkot viselő Orbán Viktor a közelben álló, és kissé alázatot sugárzóan meghajlott törzsű orvostól kérdezi, hogy használ-e az influenzaoltás. Az orvos azt válaszolja, hogy használ, de a miniszterelnök a választ meg sem várva hozzáteszi, hogy [Müller] Cecília szerint használ.

A videó címében is a vakcina beadatására szólítja föl az embereket (ami egyébként üdvözlendő, és tényleg mindenki oltassa be magát):

A koronavírus-járvány miatt idén – elvileg – mindenki jogosult az ingyenes influenzaoltásra, hogy legalább az utóbbi betegség ne okozhasson a téli nehéz hónapokban nagyobb járványt. Noha a kormányzat ígérete szerint mindenki ingyen megkaphatja a vakcinát, sok helyről érkeznek az ellátás akadozásáról szóló hírek.


HIRDETÉS

Címkék: influenza elleni oltás, koronavírus-járvány, Orbán Viktor


HIRDETÉS
Gulyás Gergely: December közepéig dőlhet el, mi legyen karácsonykor

Gulyás Gergely: December közepéig dőlhet el, mi legyen karácsonykor

Az eddigi intézkedéseket tartja fenn a kormány, ebben a jövő hétig változás nem várható – mondta a miniszter. Az iparűzési adó felfüggesztéséről sem döntöttek egyelőre. Gulyás Gergely inkább megint sorosozott a kormányinfón, és elmondta, kávézna-e George Clooneyval. Lapunk kérdéseit nem olvasták fel.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest