Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Orbán az operatív törzs üléséről: szigorúan ellenőrzik a maszkviselést

Szerző: | 2020. október 23., 14:47 | Belföld

Orbán Viktor 2020. október 10-én (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Orbán Viktor videóüzenetben számolt be az Operatív Törzs pénteki üléséről. Elmondta, ahogy Európában, úgy nálunk is emelkedik a koronavírusos betegek száma, szerinte „nagyjából Ausztria magasságában vagyunk.” 

A miniszterelnök arról is beszélt, hogy 44 kórházban 2209 beteget ápolnak kórházban, az egészségügy állja a sarat, amit megköszönt az egészségügyi dolgozóknak.

Hozzátette, hogy áttekintették a maszkviselés szabályait. „Adtunk elegendő türelmi időt, mindenki megérthette, hogy a maszkviselésen múlik a járvány megfékezése” – fogalmazott. Majd elmondta, felszólította a belügyminisztert, hogy szerezzen érvényt a maszkviselés szabályainak és érje el, hogy a maszkviselés általánossá váljon. 


HIRDETÉS

Az influenzaoltásról elmondta, a háziorvosoknál lehet kérni az oltást, az ingyenes vakcina beszerzése, kiszállítása folyamatban van, akár a három évesnél fiatalabb gyerekek számára is kérhető az oltás. A koronavírus elleni oltóanyaggal kapcsolatos minden európai programban részt vesz Magyarország, de az Operatív Törzs arra is utasítást kapott arra is, hogy tájékozódjon a kínai és az orosz oltóanyag beszerzésének körülményeiről is.

Címkék: koronavírus, maszkviselés, operatív törzs, Orbán Viktor


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest