HIRDETÉS
HIRDETÉS

drMáriás: Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett

Szerző: | 2020. október 24., 20:27 | Belföld

DrMáriás

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A sajátos képeiről ismert drMáriást is megihlette a színművészetis hallgatók október 23-i rendezvénye, illetve az SZFE körül zajló események. – Vidnyánszky Attila kiáll az SZFE mellett és az autonómiájáért tüntet Matisse műtermében – ezzel a címmel tette közzé a Facebookon legújabb alkotását.

A művész írt is a képhez. Mint azt kifejtette, „ó igen, ő is ott volt a tegnap a hatalmas tüntetésen. Saját szememmel láttam. Előttem állt”. Majd megjegyezte azt is, hogy „mélyen megrendült a látottaktól, hallottaktól”. – Azt is mondta, hogy mindezek után a legkevesebb, hogy megváltoztatja a véleményét, hozzáállását, s ezen túl ő is az SZFE mellé áll, s teljes odaadással támogatja a függetlenségét és szabad működését. De előtte még konzultálnia kell a felettesével – írta drMáriás.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói és tanárai október 23-án délután a szabadságról, a bátorságról, a közös kiállás erejéről tartottak megemlékezést. – Tisztelt miniszterelnök úr! Gondolom, Ön most nem áll itt köztünk. Tisztelt, miniszterelnök úr, kiemelhetjük ezt a pillanatot a sok vészjósló közül, mert itt most nem csak egy ügyről van szó, hanem az összesről – fogalmazott Vilmos Noémi ötödéves hallgató.


HIRDETÉS

Címkék: drMáriás, SZFE, színművészeti, Vidnyánszky Attila


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest