Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Kárpátaljáért felelős miniszteri biztos is kórházba került a koronavírus miatt, mint írta, „megszenvedi”

Szerző: | 2020. október 26., 16:31 | Belföld

Grezsa István miniszteri biztos is koronavírusos (Fotó: Grezsa István / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Koronavírus. Elkaptam, megszenvedem. Harcolok az ismeretlen kór ellen. Mint orvos, és mint fertőzött is, kérem Önöket, hogy tartsák be a legfontosabb rendelkezéseket – így jelentette be megbetegedését Grezsa István miniszteri biztos közösségi oldalán egy kép kíséretében, amin látható, hogy kórházba került és oxigént kap. Grezsa „Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja együttműködésének fejlesztéséért és a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program koordinálásáért felelős miniszteri biztos”. A politikus neve onnan is ismerős lehet, hogy a tavalyi önkormányzati választáson ő volt Márki-Zay Péter kihívója Hódmezővásárhely polgármesteri székéért, ám alulmaradt.

Grezsa posztjában arra kért mindenkit, viseljen maszkot, mosson kezet és tartson távolságot. Emellett megköszönte a Szegedi Tudományegyetem orvosainak és ápolóinak emberfeletti helytállását és munkáját.

Egyre több közéleti szereplőről derül ki, elkapta a koronavírust. Például hétfőn derült ki: a mindössze 39 éves Borbély Lénárd csepeli polgármester is kórházba került a vírus miatt, de Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója is koronavírusos, illetve Delhusa Gjon énekes, aki szintén kórházba került emiatt.


HIRDETÉS

Címkék: Grezsa István, Hódmezővásárhely, Kárpátalja, koronavírus, miniszteri biztos


HIRDETÉS
Vészhelyzet

Vészhelyzet

Orbán Viktor tényleg hátradőlhet és kérhet egy kávét – akár George Clooneytól is. Aki per pillanat alighanem meg is nyerné a közös listára terelt ellenzék miniszterelnök-jelölti előválasztását.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest