HIRDETÉS
HIRDETÉS

A momentumos Hajnal Miklós is koronavírusos

Szerző: | 2020. október 27., 11:36 | Belföld

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja az Index melletti szimpátiatüntetésen 2020. július 24-én (Fotó: Malatinszky Dávid/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Sajnos engem is elért a koronavírus. Tegnap este pozitív lett a tesztem, jelenleg enyhe tüneteim vannak – jelentette be közösségi oldalán Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja. Mint írta, már az első tünetek jelentkezése óta elővigyázatosságból karanténba vonult szombaton, azóta is otthonról dolgozik. A járványügyi protokollnak megfelelően értesítette azokat, akikkel az elmúlt napokban kapcsolatba került.

Hajnal már a sokadik politikus, akiről kiderül, elkapta a vírust. Lebetegedett többek között Varga Judit igazságügyi miniszter, Grezsa István miniszteri biztos, de a mindössze 39 éves Borbély Lénárd csepeli polgármester is. Mind Grezsát, mind Borbélyt kórházba került a betegség miatt.

Címkék: Hajnal Miklós, koronavírus, koronavírus-járvány


HIRDETÉS

HIRDETÉS
Távozik az Index főszerkesztője

Távozik az Index főszerkesztője

Az Indamedia visszavásárolja a Magyar Fejlődésért Alapítványtól a hírportál részvényeit, így a jövőben az újság az Indamedia-csoport tagjaként folytatja működését.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Pin It on Pinterest