Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A momentumos Hajnal Miklós is koronavírusos

Szerző: | 2020. október 27., 11:36 | Belföld

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja az Index melletti szimpátiatüntetésen 2020. július 24-én (Fotó: Malatinszky Dávid/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Sajnos engem is elért a koronavírus. Tegnap este pozitív lett a tesztem, jelenleg enyhe tüneteim vannak – jelentette be közösségi oldalán Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja. Mint írta, már az első tünetek jelentkezése óta elővigyázatosságból karanténba vonult szombaton, azóta is otthonról dolgozik. A járványügyi protokollnak megfelelően értesítette azokat, akikkel az elmúlt napokban kapcsolatba került.

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/hajnalmiklos.momentum/posts/1312804205802933

Hajnal már a sokadik politikus, akiről kiderül, elkapta a vírust. Lebetegedett többek között Varga Judit igazságügyi miniszter, Grezsa István miniszteri biztos, de a mindössze 39 éves Borbély Lénárd csepeli polgármester is. Mind Grezsát, mind Borbélyt kórházba került a betegség miatt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
HIRDETÉS - AIP

Címkék: Hajnal Miklós, koronavírus, koronavírus-járvány


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest