HIRDETÉS
HIRDETÉS

Koncz Zsófia átvette megbízólevelét

Szerző: | 2020. október 29., 13:42 | Belföld

Koncz Zsófia, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os számú választókerület megválasztott Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője (b) átveszi megbízólevelét Barva Györgynétől, a választási bizottság elnökhelyettesétől Tiszaújvárosban 2020. október 29-én (Fotó: MTI/Vajda János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Átvette megbízólevelét csütörtökön Koncz Zsófia (Fidesz-KDNP), akit az Országgyűlés képviselőjévé választottak Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében az október 11-i időközi voksoláson.

A tiszaújvárosi központú választókerületben azért kellett időközi választást tartani, mert júliusban motorbalesetben elhunyt a térség 2018-ban megválasztott képviselője, Koncz Ferenc (Fidesz-KDNP).

A voksolást Koncz Zsófia nyerte 17 700 szavazattal, aki a megbízólevél tiszaújvárosi átadásán azt mondta: köszönöm a bizalmat minden támogatójának, a választóknak, hogy elmentek voksolni az időközi választáson. Úgy fogalmazott, hogy az egész térséget, a választókerülethez tartozó 42 település szolgálja munkájával, készül a közös feladatokra.  A következő mintegy másfél évben a munkahelyteremtés, az infrastruktúra-fejlesztés és a környezetvédelem ügyeit segítve kíván dolgozni a parlamentben – húzta alá az MTI beszámolója szerint..


HIRDETÉS

Az Állami Számvevőszékhez fordult Fekete-Győr András a borsodi időközi választás fideszes jelöltjének kampányköltései miatt. A Momentum elnöke a Facebookon írt arról, hogy a közösségi oldal hirdetési adatbázisa szerint Koncz Zsófia – mint elsőként a Magyar Hang megírta – csak a Facebookon 5,6 millió forintot költött hirdetésekre a rövid kampány alatt, ami önmagában több, mint a törvényben megengedett, maximálisan elkölthető 5,4 millió forint.

Az október 11-i időközi országgyűlési választáson Koncz Zsófia 5 százalékkal szerzett többet, mint ellenfele, az egyébként jobbikos közös ellenzéki jelölt, Bíró László.

Címkék: időközi választás, Koncz Zsófia


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Már 70 éve mesél a Móra Kiadó
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest