Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Koncz Zsófia átvette megbízólevelét

Szerző: | 2020. október 29., 13:42 | Belföld

Koncz Zsófia, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os számú választókerület megválasztott Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője (b) átveszi megbízólevelét Barva Györgynétől, a választási bizottság elnökhelyettesétől Tiszaújvárosban 2020. október 29-én (Fotó: MTI/Vajda János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Átvette megbízólevelét csütörtökön Koncz Zsófia (Fidesz–KDNP), akit az Országgyűlés képviselőjévé választottak Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os számú választókerületében az október 11-i időközi voksoláson.

HIRDETÉS - AIP

A tiszaújvárosi központú választókerületben azért kellett időközi választást tartani, mert júliusban motorbalesetben elhunyt a térség 2018-ban megválasztott képviselője, Koncz Ferenc (Fidesz–KDNP).

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

A voksolást Koncz Zsófia nyerte 17 700 szavazattal, aki a megbízólevél tiszaújvárosi átadásán azt mondta: köszönöm a bizalmat minden támogatójának, a választóknak, hogy elmentek voksolni az időközi választáson. Úgy fogalmazott, hogy az egész térséget, a választókerülethez tartozó 42 település szolgálja munkájával, készül a közös feladatokra.  A következő mintegy másfél évben a munkahelyteremtés, az infrastruktúra-fejlesztés és a környezetvédelem ügyeit segítve kíván dolgozni a parlamentben – húzta alá az MTI beszámolója szerint..

Az Állami Számvevőszékhez fordult Fekete-Győr András a borsodi időközi választás fideszes jelöltjének kampányköltései miatt. A Momentum elnöke a Facebookon írt arról, hogy a közösségi oldal hirdetési adatbázisa szerint Koncz Zsófia – mint elsőként a Magyar Hang megírta – csak a Facebookon 5,6 millió forintot költött hirdetésekre a rövid kampány alatt, ami önmagában több, mint a törvényben megengedett, maximálisan elkölthető 5,4 millió forint.

Az október 11-i időközi országgyűlési választáson Koncz Zsófia 5 százalékkal szerzett többet, mint ellenfele, az egyébként jobbikos közös ellenzéki jelölt, Bíró László.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: időközi választás, Koncz Zsófia


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest