Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Toroczkai László is elkapta a koronavírust

Szerző: | 2020. október 29., 12:58 | Belföld

Toroczkai László (Fotó: Halász Nóra/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Toroczkai László is koronavírusos, jelentette be az érintett közleményében csütörtökön. – Ma hívott a háziorvosunk, hogy megérkezett a tesztem eredménye, amely pozitív lett, tehát éppen közelről ismerkedem a koronavírussal. Két nappal ezelőtt, az első tünetek jelentkezésekor azonnal tesztet csináltattam és önkéntes karanténba vonultam – írta megköszönve az egészségügyi dolgozók emberfeletti munkáját, ugyanis ugyanaz az ember tesztelte őt, aki vezette a mentőautót.

HIRDETÉS - AIP

Toroczkai egyébként jól van egyelőre, „eddig csak egy kis láz, később hőemelkedés, enyhe fejfájás, torokfájás jelentkezett. A 2009-es H1N1-influenza már az első napokban is sokkal jobban megviselt.” – Ettől függetlenül óvatosnak kell lennünk, hiszen mindenkinek másképpen reagál a szervezete a vírusra, sokan teljesen tünetmentesek maradnak, de van, aki számára végzetes is lehet, mindez nyilvánvalóan immunrendszer-függő. Mától tehát további 10 nap karantén, itthonról dolgozom, segítem, vezetem az ásotthalmi önkormányzatot és a Mi Hazánk Mozgalmat – közölte.

Október végére már számtalan hazai politikus kapta el a betegséget, például csütörtökön derült ki, hogy fertőzött lett Rétvári Bence államtitkár, de korábban már Varga Judit igazságügyi miniszter is bejelentette érintettségét, míg például Borbély Lénárd csepeli polgármester kórházba is került emiatt. Az ellenzéki oldalán is egyre több a koronavírus fertőzött: elkapta a vírust a momentumos Hajnal Miklós, de Pikó András nyolcadik kerületi polgármester is.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: járvány, koronavírus, koronavírus-járvány, Mi Hazánk, Toroczkai László


Egyre többen tervezik a nyaralást

Egyre többen tervezik a nyaralást

A turisztikai ügynökség vezetője szerint ha „beindul” Európa, majd ősztől az Egyesült Államok, akkor „egy egészen értelmezhető, jó évet fogunk tudni közösen elkönyvelni”.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

„Izraeli hírszerző lett a lányom” – a palesztin-izraeli fegyveres konfliktus az Árnyék podcastban

Pin It on Pinterest