Már van olyan kerület, ahol a szemétszállítás is csúszik a járvány miatt

Már van olyan kerület, ahol a szemétszállítás is csúszik a járvány miatt

Teli kuka (Fotó: Szaniszló Sándor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyes utcákból nem tudták elvinni a szemetet a 18. kerületben, mert a szemétszállító kocsik vezetői közül is többen lebetegedtek a koronavírus miatt – derült ki Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere közösségi oldaláról. – Többen tájékoztattak, hogy Pestszentimre több utcájában tegnap nem vitték el a kommunális hulladékot. Az FKF vezetésétől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a járvány miatt nincs elég gépkocsivezető – írta a kerületvezető, jelezve, az utcára kitett kukákat szombaton kiürítik. 

https://www.facebook.com/SzaniszloSandorOfficial/photos/a.245213783078344/683523852580666

A járványt egyébként egyre többen kapják el az országban, pénteken derült ki, hogy nemcsak Bochkor Gábor rádiós műsorvezető koronavírusos, de a szintén emiatt lebetegedő Pikó András nyolcadik kerületi polgármestert kórházba kellett vinni. Nem Pikó az egyetlen járvány miatt kórházba jutó kerületvezető, így járt pár napja a mindössze 39 éves Borbély Lénárd is, Csepel polgármestere.