Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Már van olyan kerület, ahol a szemétszállítás is csúszik a járvány miatt

Szerző: | 2020. október 30., 15:41 | Belföld

Teli kuka (Fotó: Szaniszló Sándor / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyes utcákból nem tudták elvinni a szemetet a 18. kerületben, mert a szemétszállító kocsik vezetői közül is többen lebetegedtek a koronavírus miatt – derült ki Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere közösségi oldaláról. – Többen tájékoztattak, hogy Pestszentimre több utcájában tegnap nem vitték el a kommunális hulladékot. Az FKF vezetésétől azt a tájékoztatást kaptam, hogy a járvány miatt nincs elég gépkocsivezető – írta a kerületvezető, jelezve, az utcára kitett kukákat szombaton kiürítik. 

HIRDETÉS - AIP
https://www.facebook.com/SzaniszloSandorOfficial/photos/a.245213783078344/683523852580666

A járványt egyébként egyre többen kapják el az országban, pénteken derült ki, hogy nemcsak Bochkor Gábor rádiós műsorvezető koronavírusos, de a szintén emiatt lebetegedő Pikó András nyolcadik kerületi polgármestert kórházba kellett vinni. Nem Pikó az egyetlen járvány miatt kórházba jutó kerületvezető, így járt pár napja a mindössze 39 éves Borbély Lénárd is, Csepel polgármestere.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: FKF, járvány, koronavírus, Szaniszló Sándor


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest