Budai Gyula szerint a baloldali ellenzék „csürhe”, Karácsony „kretén”, Koncz Zsófia „aranyos kislány”

Budai Gyula szerint a baloldali ellenzék „csürhe”, Karácsony „kretén”, Koncz Zsófia „aranyos kislány”

Budai Gyula és Koncz Zsófia (Fotó: Budai Gyula / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Koncz Zsófia nagy napja!” – címmel posztolt közösségi oldalára Budai Gyula, fideszes képviselő megemlékezve arról, hogy Koncz, az időközi borsodi választás győztese, hétfőn tehette le parlamenti esküjét. Ám Budai arról is megemlékezett, hogy szerinte a mai nap nagy nap a „krumplis, kétharmadot lebontó” Jakab Péternek és „a baloldali ellenzéknek is élen Gyurcsány Ferenccel”, hiszen szerinte egy nyíltan antiszemita jelöltet, a jobbikos Bíró Lászlót támogatták.

https://www.facebook.com/dr.budai.gyula/posts/182864440002341?__cft__[0]=AZVapuO4x_nB9J7TSceCtNePnuqit2W11v5Or7QggT2awkshfAbOKOgzA2ThJWBXTLM5-gS9MktHCi0gEZNwltTgZLjM1BpcfvQ4eHYzJUPEbT_mDiKsS9TOogVdR766yQURYV-_-G-3DaGm_wGrDN4FoZmNb8K98NcB11hywmLyh2dFRqD8awgnWoW6wo33R44&__tn__=%2CO%2CP-R

– Csúnyán belebuktak, mert hülyének nézték a borsodi embereket, de a kommunisták mindig ezt tették, amióta világ a világ! Most pedig a parlamenti patkóban ott fog állni előttük egy mosolygó, csupa szív, aranyos kislány aki ellen mindent bevetettek, még azt a „kretén” Karácsony Gergelyt is, de mind hiába! És ennek a balodali ellenzéki csürhének végig kell hallgatni amint Zsófi a képviselői esküje végén azt mondja: Isten engem úgy segéljen! – fejtegette Budai, végül pedig sok sikert kívánt Koncznak.

Legutóbbi Budai egyébként azzal vádolta Karácsonyt és a momentumos Fekete-Győr Andrást, hogy a Fradi Bajnokok Ligájában való szereplésekor biztosan nem a magyar csapatnak, hanem a külföldi ellenfelének drukkoltak. Ezt mindkét érintett cáfolta a Magyar Hangnak.

Koncz Zsófia beiktatása kapcsán pedig a KDNP-s Nacsa Lőrinc országgyűlési képviselő azt jegyezte meg: „Jakab Péter akkora bunkó, hogy ma felrúgta azt a 30 éves szokást, hogy egy új képviselőnek a frakcióvezetők gratulálnak. Ő (és egyébként senki a Jobbikból) ezt nem tette meg, amikor Koncz Zsófia pár perce letette az esküt. Emberként is megbukott Jakab Péter!”

Hogy tényleg nem gratuláltak-e a jobbikosok Koncznak, azzal kapcsolatban a Magyar Hang keresi a pártot, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Frissítés: A Jobbik reagált, válaszuk itt olvasható.

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

„Ha Rákay Philip nem sértődik meg, én régebb óta tervezem a Petőfi-filmem”

Ha Petőfi egyszer csak felbukkanna 2024-ben, Orbán Viktornak nem is kellene olyan nagyon erőlködnie, hogy meggyőzze őt a NER igazáról – mondta a költő visszatéréséből féktelen szatírát gyártó animátor, aki szerint az alkotását talán még Bayer Zsolt is nevetgélve nézné. A YouTube-on két hete bemutatott videó nagyot megy, eddig több mint 110 ezren látták, és hamarosan jön a folytatás. Mitől különleges hely a Szondi utca, hogyan fordul „a teremtője” ellen Petőfi, mi a baj Gyurcsánnyal, miért gesztikulál olyan hevesen Tölgyessy Péter és hogyan lett ekkora a siker a videó? Erről kérdeztük az animáció alkotóját, aki örül a pozitív visszajelzéseknek, bár felkészült az ellenkezőjére is, őrzi anonimitását, a közönségtől pedig csak madártejet vár támogatásként.