Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Orbán Viktor: Ha betartjuk a szabályokat, nem lesz szükség újabb intézkedésekre

Szerző: | 2020. november 04., 08:59 | Belföld

Orbán Viktor (Fotó: a miniszterelnök Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ha összefogunk és mindannyian betartjuk a szabályokat, akkor a mostani szigorítások elegendőek és nem lesz szükség újabb intézkedésekre – közölte Orbán Viktor szerdán reggel az operatív törzs ülése előtt rögzített rövid videójában.

HIRDETÉS - AIP

A járvány terjedése miatt a kormányfő hétfő esti bejelentésének értelmében keddtől ismét érvényben van itthon a veszélyhelyzet, vagyis a kormány rendeletekkel kormányozhat, nem kell az Országgyűlésre „várnia”. Az egyik legfontosabb változás, hogy éjfél és hajnali 5 óra között kijárási korlátozás lép életbe, csak az hagyhatja el akkor az otthonát, aki munkába megy vagy onnan jön, illetve életveszélyes helyzetből lehet még a közterületen tartózkodni. A zenés szórakozóhelyek nem nyithatnak ki, a mozikban, színházakban és sportrendezvényeken csak minden harmadik széken lehet ülni és ingyenessé vált a parkolás.

A Facebookra feltöltött felvételen Orbán Viktor arról is beszélt, hogy az operatív törzs ülésén áttekintik a kórházi kapacitásokat, számba veszik a rendelkezésre álló ágyakat, a beüzemelt és beüzemelhető lélegeztetőgépeket, illetve a szükséges és rendelkezésre álló ápolókat és orvosokat.

Szerdán reggel egyébként folytatódott a kormányülés, ahol Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, illetve Varga Mihály pénzügyminiszter számol be a gazdaságvédelmi akcióterv állásáról. – Mert miközben védekezünk a vírus ellen, az országnak működnie kell – szögezte le ismét a kormányfő.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: operatív törzs, Orbán Viktor


Gulyás Márton számonkérő széke

Gulyás Márton számonkérő széke

A Partizán szerkesztői túlságosan is meg akarnak felelni az újbaloldali woke-kultúrának, a közéleti túlérzékenység és az önmagát progresszívként meghatározó identitáspolitika követelményeinek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest