Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Az iparűzési adó felfüggesztését javasolták Orbán Viktornak

Szerző: | 2020. november 08., 17:41 | Belföld, Gazdaság

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke beszédet mond a kamara gazdasági évnyitóján az InterContinental Budapest szállóban 2020. március 10-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az iparűzési adó felfüggesztését és a társasági nyereségadó csökkentését javasolta a miniszterelnöknek a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke. A cél, hogy a kis- és közepes vállalkozásoknál több pénz maradjon.

HIRDETÉS - AIP

Orbán Viktor vasárnap tett közzé a Facebookon egy videót, miután Parragh Lászlóval, az MKIK elnökével találkozott. A kormányfő arra kérte az elnököt és a kamarát, hogy tegyenek javaslatot a kormány számára és alakítsanak ki a következő hetekben, hónapokban szorosabb együttműködést, amelynek köszönhetően a kis- és középvállalkozásokat segítő intézkedéseket tudnak hozni. – Azért kiemelten fontosak, mert ők adják a legtöbb magyar embernek a munkát – mondta Orbán Viktor.

Parragh László a tanácskozásról részleteket is elárult az RTL Híradónak. Mint mondta, az lenne a cél, hogy ha lehet, akkor hagyják ott a vállalkozásoknál a pénzt, így a kis- és középvállalkozói szektorban adócsökkentést tartanának indokoltnak. Elképzeléseik között szerepel, hogy a társasági nyereségadót le lehetne vinni 5 százalékra, illetve az iparűzési adót fel lehetne függeszteni akár egy évre. Parragh László ezeket javasolta Orbán Viktornak.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: gazdasági válságkezelés, iparűzési adó, kkv, koronavírus, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, Parragh László, társasági nyereségadó


Szobordöntés kis szépséghibával

Szobordöntés kis szépséghibával

Lehet, hogy a fenti csoportok nem konzervatívak, nem keresztények, csupán gyűlölködő, sikertelen emberek, akik a kutyához hasonlóan azt azért megtanulták, hogy abba a kézbe nem harapunk bele, amelyiktől enni kapunk?

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Ferber Katalin

Fotó: Az élet, meg minden

Árnyék podcast – Öngól

Pin It on Pinterest