Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Ítélőtábla: jogszerűek az SZFE-oktatók sztrájkkövetelései

Szerző: | 2020. november 11., 20:31 | Belföld

A színművészeti egyetem hallgatóinak sajtótájékoztatója az SZFE előtt (Fotó: Magyar Hang/Malatinszky Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói önkormányzata posztolta a Facebook-oldalára, hogy a Fővárosi Itélőtábla döntése értelmében hat pontban megfogalmazott sztrájkköveteléseik jogszerűek. A követelések a munkavállalók érdekeit érintették, ezért nem sértettek jogot velük.

HIRDETÉS - AIP

Az október 1-én kezdett sztrájk elbírálására a közlemény szerint eddig formai okok miatt nem került sor. itt az Ítélőtábla új eljárásra utasította az elsőfokú bíróságot, de ebben a megismételt eljárásban már figyelembe kell venniük az Ítélőtábla döntését.

Az oktatók folytatják a tanítást, a kancellár ezt tiltó levele ellenére. Mint írják, „a továbbiakban ezt tekintjük az ellenállás új formájának. Hiszünk abban, hogy a félév határozat nélküli érvénytelenítése nem jogszerű és ellentétes még a kuratórium alapító okiratban foglalt kötelezettségeivel is.”

https://www.facebook.com/szfehok/posts/3470173853065970?__cft__[0]=AZXx47_r2skbrn1avbknA-lD4Y60bXmcXUkIHwbZAMpv-1jMVsFwKtJCAL7KHQkw_P_CHS7jLQBS0TvNsrE0pg5Wjx7bFdCoAFVGJQc2dcGLrBBCOvLUq0MMIsORox7RklaN8xlLTU6KImYFWonQgF_q&__tn__=%2CO%2CP-R
HIRDETÉS - AIP

Címkék: SZFE, SZFE Hallgatói Önkormányzat


Gulyás Márton számonkérő széke

Gulyás Márton számonkérő széke

A Partizán szerkesztői túlságosan is meg akarnak felelni az újbaloldali woke-kultúrának, a közéleti túlérzékenység és az önmagát progresszívként meghatározó identitáspolitika követelményeinek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Árnyék podcast – Mikor lépünk ki az EU-ból?

Az élet meg minden podcast – Zubreczki Dávid

Pin It on Pinterest