Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Dúró Dóra ismét elővette korábbi ötletét: írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot

Szerző: | 2020. november 15., 17:00 | Belföld

Dúró Dóra (Fotó: Dúró Dóra Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Akárcsak pár éve még jobbikosként, most a Mi Hazánk alelnökeként is jelezte Dúró Dóra vasárnap: pártja írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, „hiszen az ország vezetésébe való beleszólásnak alapvető feltétele a tájékozottság, ráadásul a tanulatlan, szegényebb rétegek, jellemzően a cigányság szavazatának megvásárlása az elmúlt harminc év választási csalásainak melegágya volt”. – Az a módosítás, amire most készül a kormány, hogy fényképezni lehet a szavazólapot, könnyebbé teszi ezeket a csalásokat, holott ennek megfékezésére lenne szükség – írta Dúró közleményében.

HIRDETÉS - AIP

Emellett többek közt azzal érvelt: ez a felvetésük nem idegen a magyar jogrendszertől, hiszen például gépkocsit sem lehet vezetni általános iskolai végzettség nélkül, ezt éppen a jelenlegi kormány vezette be.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8

Dúró Dóra nemrég amiatt került a figyelem középpontjába, hogy egy gyerekeknek szóló, homoszexuális karaktereket is tartalmazó mesekönyvet ledarált, majd később egy másik hasonlót is széttépett. A politikus ezek miatt saját érdemének tekintette, hogy a kormánypártok kezdeményezték az alaptörvény módosítását nemrég. – Ezért kellett darálni: így elértük, hogy az Alaptörvénybe kerül, hogy az anya nő, az apa férfi, az állam pedig garantálja a gyermek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését, azaz a homoszexuális propaganda óvodai tiltását, és a deviáns párok sem fogadhatnak örökbe gyermeket ezután – írta a közösségi oldalára Dúró Dóra, a Mi Hazánk parlamenti képviselője.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: általános iskola, Dúró Dóra, Mi Hazánk, választójog


Bulvár rovat

Bulvár rovat

Ihaj, csuhaj, micsoda lagzi lesz ez! Habár meghívva nem leszünk, de attól tartok, a menyasszonytánchoz mégis a mi zsebünkből kerülnek a milliók a tányérkára.

HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Vörös tér, Budapest

Pin It on Pinterest