Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

A Mi Hazánk bejelentette: mind a 106 egyéni választókerületben önálló jelöltet indítanak

Szerző: | 2020. november 16., 21:22 | Belföld

Toroczkai László, a Mi Hazánk EP-listavezetője, pártelnök a mozgalom szegedi kampányzáróján 2019. május 24-én (Fotó: MTI/Rosta Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hat ellenzéki párt a – DK, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP, Párbeszéd – jelentette be hétfőn: legkésőbb jövő év október 23-ig megnevezik közös miniszterelnök-jelöltjüket és a 106 országgyűlési képviselő-jelöltet.

HIRDETÉS - AIP

Erre reagált a Toroczkai László vezette Mi Hazánk Mozgalom is, amely közleményében „balliberális moslékkoalíciónak” nevezte az egymással szövetségre lépő pártokat. – A valóság ezzel szemben az, hogy nem az egész ellenzék állt össze Gyurcsány Ferenc irányítása alatt, elvtelenül, hiszen a Mi Hazánk Mozgalom egyetlen valódi ellenzéki pártként, egyedül fog mind a 106 egyéni választókerületben önálló jelöltet indítani – jelezték közleményükben.

A párt alelnöke, Dúró Dóra éppen vasárnap ismételte meg egy korábbi ötletét: írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: 2022, 2022-es választás, ellenzék, Mi Hazánk, Toroczkai László


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Presser Gábor

Árnyék podcast: Miért költöztünk külföldre? – szülinapi adás

Fotó: Unsplash/Matt Botsford

Pin It on Pinterest