Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Böjte Csaba tényleg koronavírusos lett

Szerző: | 2020. november 16., 18:16 | Belföld

Böjte Csaba (Fotó: Thaler Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Megvolt a koronavírus teszt, és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik! – így jelentette be Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója közösségi oldalán azt, hogy őt is elérte a járvány. Mint korábban írtunk róla, a szerzetes már gyanakodott a betegségre, néhány napja arról írt, kerülgetni kezdte valamilyen betegség.

Böjte hétfői posztjában arra is kitért, „ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül…..”

A szerzetes arra kért, „imádkozzunk, (…) hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban! Imádkozzunk, hogy mi emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel!”


HIRDETÉS

Hétfőn Merkely Béláról, a Semmelweis Egyetem rektoráról az derült ki, karanténba kellett volnulnia, mert egy közeli hozzátartozója elkapta a betegséget.

Címkék: Böjte Csaba, járvány, koronavírus


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest