Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

Szabó Tímea az Alaptörvénybe írná, hogy „Orbán Viktor férfi”

Szerző: | 2020. november 18., 18:07 | Belföld

Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. április 6-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szabó Tímeát, a Párbeszéd társelnökét az Alaptörvény kilencedik módosítása ihlette meg, amely többek között azzal egészítené ki az alkotmányt, hogy „az anya nő, az apa férfi”.

HIRDETÉS - AIP

A képviselő a biztonság kedvéért azzal is kiegészítené a javaslatot, hogy Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc is férfi, és ezt a módosító javaslatát teljesen hivatalos köntösben be is nyújtotta az Országgyűlésnek, azt a parlament igazságügyi bizottsága fogja tárgyalni.– Biztos, ami biztos, pontosítsuk a fentit is, nehogy aztán valami sorosbérenclibernyák idejöjjön nekem, azt’ még ezt is megkérdőjelezze! – írta közösségi oldalán Szabó Tímea arról, hogy ha már „az anya nő, az apa férfi” kitétel bekerülhet az alkotmányba, akkor ott más hasonló evidenciáknak is helye lehet.

HIRDETÉS
HIRDETÉS - 8
https://www.facebook.com/szabotimeapm/posts/3557367627653145

A képviselő utalt arra is, hogy a közpénz új meghatározása, amelyet az Alaptörvénybe emelne a fideszes módosítás, hozzájárulhat ahhoz, hogy szűkül a közpénz fogalma. – Azt javaslom a kormánypártoknak, hogy ne vacakoljanak a közpénzek ellopásával már annyit, hogy kamu Fidesz-alapítványokon keresztül akarják ezeket ezermilliárdos tételben elrabolni. Ezt is megkönnyítem nekik egy másik módosító indítvánnyal: „Orbán Viktor strómanjai és házi oligarchái vagyona a Szent Korona oltalma alá helyeztetik.” Kész, tiszta beszéd. Mit szól hozzá, miniszterelnök úr? Szerintem ezt a kormánypártok is támogatni fogják – írta, és mellékelte a benyújtott javaslatot is.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: alaptörvény, Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor, Párbeszéd, Szabó Tímea


HIRDETÉS

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANGRA!

Friss lapszámunk

  • Tévút – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2021. május 13., 16:29
  • Róna Péter esszéje az ország kínaiaknak való kiárusításáról. Interjú Salát Gergellyel és Beck Zoltánnal. Őrségi, miskolci és tihanyi riport. Keresse a születésnapi Magyar Hangot, az Átlátszó mellékletével!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Jordán Ferenc

Jordán Ferenc (Fotó: Az élet, meg minden)

Árnyék podcast – Munkanélküliek támogatása külföldön

Pin It on Pinterest