Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP

A nácizásra gerinctelenséggel válaszoló jobbikos Szilágyi Györgyöt kizárták a parlamenti ülésről – videóval

Szerző: | 2020. november 19., 10:22 | Belföld

Szilágyi György, a Jobbik szóvivője (Fotó: Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szóváltás alakult ki csütörtök délelőtt a parlamentben a KDNP-s Nacsa Lőrinc és a jobbikos Szilágyi György között. A levezető elnök kizárta a parlamenti ülésről a jobbikos Szilágyi Györgyöt, mert felszólalásában gerinctelen hazudozónak nevezte a KDNP-s képviselőt. Ezt megelőzően Nacsa Lőrinc nácinak és abból „átvedlett” kommunistának titulálta az ellenzéki képviselőt. A szintén KDNP-s ülésvezető elnök, Latorcai János a kettő közül érdekes módon Szilágyi minősítését találta megengedhetetlennek.

HIRDETÉS - AIP

A történtekről „Diktatúra a parlamentben!” felkiáltással videót posztolt Facebook-oldalán Szilágyi György. A videó alapján a kereszténydemokrata Nacsa Lőrinc felszólalásában azt mondta: „ön egy év alatt próbált náciból egyébként kommunistává vedleni”. Szilágyi ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök liberális múltját firtatta.

„Az országgyűlés egyik leggerinctelenebb, leghazudozóbb képviselője engem ne nevezzen nácinak” – válaszolta erre Szilágyi, amiért aztán az ülésvezető elnök kizárta. Latorcai János közölte: „aki személyében így megsérti a képviselőtársát, az alkalmatlan arra, hogy ebben a házban szót kapjon.”

Címkék: Latorcai János, Nacsa Lőrinc, parlament, Szilágyi György


HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

#034 Morcsányi Géza – Majdnem takarásban

Testről és lélekről a rivalda innenső és túlsó oldalán.

Pin It on Pinterest