Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Újabb miniszter került karanténba

Szerző: | 2020. november 19., 20:13 | Belföld

Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén az Országház Delegációs termében 2020. november 17-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Egy közeli munkatársam elkapta a vírust, aminek következtében kontaktszeméllyé váltam és karanténba kerültem – közölte a Facebook-oldalán Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, kivitelezéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter.

A tárcavezető arról is beszámolt, hogy az első tesztje negatív lett és tünetei sincsenek! „A második tesztre holnap kerül sor, ha az is negatív eredményt mutat, elhagyhatom a karantént” – írta. Arról is beszámolt, hogy Mittler István, a Paks II. Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója és Kovács Pál, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár szintén negatív teszteket produkáltak.

Süli János mindenkit biztosított arról, hogy sok nehézséget és akadályt hárította már el mind a képviselői, mind a miniszteri munka útjából, és a karanténnak sem enged.


HIRDETÉS

A bejegyzését pedig egy olyan képpel illusztrálta, amelyen épp az otthonában dolgozik.

Címkék: karantén, koronavírus, Paksi Atomerőmű, Süli János


HIRDETÉS
Így éltem túl a Covidot

Így éltem túl a Covidot

A legidegőrlőbb az, hogy ha ezt elkapja az ember, teljesen magára van hagyva. A háziorvos nem jöhet ki a fertőzött otthonába, a kormányhivatalnak csak alanyok vagyunk, az állam minden pórusával azt üzeni: egyedül vagy ebben a háborúban.

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest