Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

A „vírusrealista” Gődény György is tesztelteti magát

Szerző: | 2020. november 20., 20:33 | Belföld

Gődény György YouTube-videója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Bevállalja a koronavírus-tesztet Gődény György, a járványszkeptikus nagykállói gyógyszerész. Erre azért kerül sor, mert a napokban zárt Facebook-csoportokban, a Redditen és a Tumblr-en az a híresztelés terjedt el, hogy Gődény is koronavírusos. Az Index megkereste Gődényt, hogy erősítse meg vagy cáfolja meg a hírt, mire ő azonnal tagadta az értesüléseket.

A portál erre azt kérte a gyógyszerésztől, hogy vesse alá magát egy koronavírustesztnek, így egyértelműen igazolható vagy cáfolható a híresztelés. Erre rejtélyes módon úgy reagált, hogy „kitalálom, hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert akkor csinálok a PCR-teszttel pozitív eredményt, amikor akarok. Ki kell kérni a görbét, és 37 ciklus felett úgyis álpozitív lesz.”

Gődény a sokadik megkeresésre ígéretet tett arra, hogy tesztelni fog, elmondása szerint erre hétfő délután kerül sor.


HIRDETÉS

Az ügy előzménye még, hogy a Tények Plusz keddi adásában mutattak be közismert járványtagadókat, akik később elkapták a fertőzést. Bár Gődényről nem állították, hogy koronavírusos, de szerepelt az anyagban mint a legnagyobb hangadó, lehet, hogy ezért indult el a pletyka. Gődény egyébként nem virustagadónak, hanem vírusrealistának tartja magát.

Címkék: Gődény György, koronavírus, tesztelés


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

  • Bukás – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2020. december 03., 16:57
  • Interjú Kútvölgyi Erzsébettel, riport a székelyudvarhelyi Covid-háttérkórházból. A Szájer-ügy. Keresse a Magyar Hangot – a Bűvös Szakács mellékletével!

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest