Barion Pixel
HIRDETÉS - AIP
HIRDETÉS - AIP

DK-tag lett Dömsödi Gábor

Szerző: | 2020. november 20., 15:44 | Belföld

Dömsödi Gábor (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Dömsödi Gábor belépett a DK-ba – értesült a Magyar Hang. Lapunk információjával kapcsolatban kerestük Dömsödit, aki kérdésünkre ezt megerősítette.

HIRDETÉS - AIP

– Rájöttem, hogy magányos farkasként se segíteni nem tudok, se nekem nem tudnak segíteni. Ezért csatlakozni szerettem volna egy olyan csapathoz, aki aktívan tud tenni a változásért – indokolta döntését. Kérdésünkre, hogy miért a DK-t választotta, mikor korábban az LMP országgyűlési képviselő-jelöltje volt, elmondta: ő sosem volt az LMP tagja, a DK az első párt, ahova belép, és szeretné, hogy az utolsó is legyen, ugyanakkor további részleteket nem kívánt elmondani. Dömsödi Gábor egyébként jelenleg is a DK-s Niedermüller Péter vezette hetedik kerületi önkormányzatnak dolgozik, korábban pedig négy éven át Pásztó polgármestere volt.

HIRDETÉS - AIP

Címkék: DK, Dömsödi Gábor, LMP


Orbán a bukásra is készül

Orbán a bukásra is készül

„Aki beleszól a közügyekbe, megnézheti magát” – Krekó Péter és Kéri László politológusok százmilliárdok bespájzolásáról, Karácsony és Márki-Zay esélyeiről és arról, miért nem száll le a Fidesz a magas lóról.

Nincs alku?

Nincs alku?

Maga a rendszerváltás is ilyen alku volt; nem az utcai harcosoké, hanem a diktatúra képviselőivel egy asztalhoz ülőké volt a főszerep.

HIRDETÉS - AIP

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS - AIP

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet meg minden podcast – Barabási Albert-Lászlóval

Árnyék podcast – Raktárcsend

Pin It on Pinterest