Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kórházba került koronavírus miatt a KDNP-s Aradszki András

Szerző: | 2020. november 20., 06:42 | Belföld

Aradszki András (Fotó: KDNP és frakciója / Facebook-oldal)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

– Dr. Aradszki András, a Kereszténydemokrata Néppárt frakciójának tagja, az Országgyűlés jegyzője megfertőződött a koronavírussal és emiatt kórházi ellátásra szorul. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki! – erről írt a KDNP az MTI-hez eljuttatott közleményében csütörtökön este. Azt már a hét elején is lehetett tudni, a politikus megfertőződött a betegséggel, ám akkor még kórházi ellátásról nem volt szó. – A koronavírus-tesztem pozitív lett. A kötelező karantén idejét töltöm. Amint a tesztem negatív lesz, folytatom a munkámat – mondta a képviselő a hét elején egy érdi portálnak.

Aradszki már nem az első politikus, aki koronavírus miatt kórházba kerül, így járt például Pikó András nyolcadik kerületi polgármester is, ahogy Borbély Lénárd, Csepel vezetője is, de már mindketten jól vannak. A miniszterek közül eddig Varga Judit és Szijjártó Péter esett át a betegségen, míg Süli János karanténban várja, kiderüljön, elkapta-e a vírust. A járvány ellen aktív szerepet vállaló Semmelweis Egyetem rektora, Merkely Béla is koronavírussal van otthonában karanténban.

Címkék: Aradszki András, KDNP, kórház, koronavírus


HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest