Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Futtatója karmai közül mentették ki a fiatal nőt

Szerző: | 2020. november 21., 08:46 | Belföld

Az elfogás pillanatai (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

A rendőrök egy gyanús sérülés után jutottak el a párját prostitúcióra kényszerítő férfihez.

A police.hu oldalon lévő közlemény szerint egy fiatal nő még múlt héten a párja kísértében ment be egy fővárosi kórházba, ahol az ellátó orvosnak azt állította, hogy takarítás közben elesett, és megütötte a karját. A vizsgálatok során kiderült, hogy eltört a bal kézfeje. A sérülés gyanússá vált, a rendőrök pedig olyan információhoz jutottak, hogy a nő a valós körülményeket eltitkolta az orvos elől.

A nyomozás meg is indult néhány nap múlva.


HIRDETÉS

Gyorsan a nyomozók látókörébe került a nő 37 éves élettársa. A gyanú szerint N. Rafael évek óta párja prostitúciós tevékenységéből tartotta fenn magát. A férfi még a kapcsolatuk elején barátnőjét rávette arra, hogy prostituáltként dolgozzon, és az abból kapott pénzt neki adja át. A fiatal nő érzelmi kötődése miatt belement, hogy szexuális szolgáltatással eltartsa élettársát, azonban később már nem akarta párja kedvéért áruba bocsátani a testét. Ezt el is mondta neki, a férfi azonban nem hagyta, hogy egyetlen bevételforrása elapadjon, és megfenyegette a nőt. 

A nyomozás adatai szerint a férfi folyamatos lelki terrorban és megfigyelés alatt tartotta barátnőjét. Fenyegetései közt szerepelt, hogy eladja egy másik férfinek, édesanyját bántani fogja, de azzal is próbálta sarokba szorítani, hogy majd a nő 16 éves húgát fogja felhozni a fővárosba, és prostituáltat csinál belőle. N. Rafael meghatározta párjának, hogy mennyi pénzt kell keresnie egy nap és a nőt többször meg is verte. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság erzsébetvárosi nyomozói csütörtökön a lakásán fogták el a férfit. N. Rafaelt kapcsolati erőszak, kitartottság és prostitúció elősegítése miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók a nőt lakhelyétől távol biztonságba helyezték.

Címkék: prostítúció, rajtaütés, rendőrség


HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

  • Bukás – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2020. december 03., 16:57
  • Interjú Kútvölgyi Erzsébettel, riport a székelyudvarhelyi Covid-háttérkórházból. A Szájer-ügy. Keresse a Magyar Hangot – a Bűvös Szakács mellékletével!

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest