Barion Pixel
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Párbeszéd: Az értelmi fogyatékossággal élőknek ne legyen kötelező a maszk

Szerző: | 2020. november 21., 09:43 | Belföld

Koronavírus – Védőmaszkok

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az értelmi fogyatékossággal élő személyek és a halmozottan sérültek számára biztosítani kell a maszkviselés alóli mentességet, hogy zavartalanul élhessék mindennapjaikat – ezt kéri a Párbeszéd. Kocsis-Cake Olivio, a párt frakcióvezető-helyettese azt pozitív lépésnek tekinti, hogy a kormány részben meghallgatta már a kérésüket, így az autizmus spektrumzavarral élőknek már nem kell hordaniuk kötelezően a védőeszközt. Ám ők tovább bővítenék ezt a kört, hiszen – ahogy írták – az elmúlt napokban, hetekben számos, a fogyatékossággal élő embereket segítő szervezet keresett fel őket és a kormányt is ennek érdekében.

Maszkot már régóta kötelező hordani a tömegközlekedésen, üzletekben, plázákban, ügyfélfogadási helyiségekben, a múlt héten életbe lépett szigorítások eredményeként pedig már nagyon sok helyen a közterületen is. A 10 ezer főnél nagyobb települések polgármestereinek kellett meghatározni, hogy az általuk vezetett városban, faluban, hol kell az utcán is viselni a maszkot.

Címkék: Kocsis-Cake Olivio, koronavírus, maszkviselés, Párbeszéd


HIRDETÉS

HIRDETÉS

HIRDETÉS

FIZESSEN ELŐ A MAGYAR HANG HETILAPRA!

Friss lapszámunk

  • Bukás – Magyar Hang-ajánló
  • Magyar Hang - 2020. december 03., 16:57
  • Interjú Kútvölgyi Erzsébettel, riport a székelyudvarhelyi Covid-háttérkórházból. A Szájer-ügy. Keresse a Magyar Hangot – a Bűvös Szakács mellékletével!

Támogasson minket!

Hirdetés

HIRDETÉS

Hirdetés

Ajándékozzon Magyar Hangot!
HIRDETÉS

CSATLAKOZZON HOZZÁNK PATREONON

Az élet, meg minden

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

#033 Képes Gábor – Kapudrog az informatikai forradalomhoz

Ellenkultúraként indult, aztán beköltözött otthonunkba.

Pin It on Pinterest